Trupa Depeche Mode va concerta la București

Apropo.ro / 31.05.2006, 13:33
Trupa Depeche Mode va concerta la București
Depeche Mode va concerta în România, pe 23 iunie, într-un spectacol ce face parte din turneul de promovare a celui mai recent album, care cuprinde 25 de țari și 18 state americane, se arata într-un comunicat remis MEDIAFAX. Concertul care va avea loc pe stadionul Lia

Depeche Mode va concerta în România, pe 23 iunie, într-un spectacol ce face parte din turneul de promovare a celui mai recent album, care cuprinde 25 de țari și 18 state americane, se arata într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Concertul care va avea loc pe stadionul Lia Manoliu din București face parte din turneul „Touring the Angel” și este organizat de Emag!c Entertainment, firma care a mai adus în România artiști precum Ricky Martin, Pink și Joe Cocker.

„Negocierile cu Depeche Mode au început înca din primavara anului 2005, însa nu am putut confirma oficial data concertului de la București pâna când trupa nu și-a definitivat cel de-al treilea segment al turneului pe care intenționeaza sa-l faca în vara acestui an. Ne bucuram extraordinar ca vom reuși sa îi aducem în România, știind cât de mult își dorește publicul român sa îi asculte live”, a declarat Laura Coroianu, director fondator al Emag!c Entertainment.

Sub titlul „Touring The Angel”, seria de concerte Depeche Mode a debutat în Statele Unite pe 3 noiembrie anul acesta și se va încheia în august 2006.

Spectatorii care vor asista la concertul pe care trupa Depeche Mode îl va susține pe 23 iunie, pe stadionul Lia Manoliu, nu vor avea voie sa aiba asupra lor umbrele, bidoane din plastic, conserve, artificii, arme, obiecte contondente periculoase, batura sau mâncare.

Accesul publicului la concert se va face doar prin strada Ion Coravu și Bulevardul Basarabia, informeaza organizatorii evenimentului, Emag!c Entertainment. În cazul în care vremea va fi nefavorabila, spectatorii sunt sfatuiți sa-și aduca impermeabilele.

Aceștia au editat împreuna cu Șapte Seri o broșura oficiala a spectacolului Depeche Mode, care cuprinde mai multe detalii despre concert. Broșura, editata în 300.000 de exemplare, conține și amanunte privind producția evenimentului, aspecte tehnice și „picanterii” de backstage.

Pentru fanii Depeche Mode a mai fost pregatita o surpriza: spectacolul din România face parte dintr-o serie de concerte care vor fi înregistrate și lansate în ediție limitata pe CD.

Mediafax