Trupa Distinto te invita la Festivalul Mamaia 2009!

Apropo.ro / 20.08.2009, 18:30
Trupa Distinto va sustine un recital, maine seara in cadrul Festivalului National de Muzica Usoara Mamaia 2009.

Trupa Distinto a lansat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, primul album la care s-a lucrat timp de doi ani.

Formatia a fost infiintata in anul 2005, iar genul pe care-l abordeaza, pop-opera, este relativ nou pe piata internationala si unic in Romania.

"Sunt unici, au abordat un gen serios. Acesta este un act de curaj si va avea succes la public", a declarat Radu Grozea.

Membrii trupei, Tavi (tenor), Marius (tenor), Mihai (bas) si Misha (voce pop), isi propun sa aduca in peisajul muzical romanesc actual un gen nou, clasic, dar in acelasi timp comercial, modern, dar totodata distins.

Intitulat "Distinto", albumul contine piese la care s-a colaborat cu Adrian Romcescu (Copacul), Nicola (Langa Mine) si cu Ianna (Te am), componenta trupei Ladies.

Ank si Ianna, componentele trupei Ladies

"E un repertoriu inedit. Colaborarea cu baietii la piesa Copacul a fost cel mai inspirat lucru care mi s-a propus vreodata. Se pare ca ne intoarcem la muzica buna", a spus Adrian Romcescu.

Trupa Distinto invita pe toata lumea la recitalul pe care il va sustine maine seara in cadrul Festivalului National de Muzica Usoara Mamaia 2009. Alaturi de baieti, pe scena, va urca Francesco Napoli, un cunoscut interpret din Italia.

"Am cantat alaturi de acesti artisti, pentru ca sunt talentati si sunt sigur ca vor avea succes", a declarat Francesco.

Francesco Napoli

"Distinto inseamna un vis devenit realitate si ne dorim ca acest vis sa nu se termine niciodata"

"Suntem foarte bucurosi si emotionati ca dupa atata munca am reusit sa scoatem acest album. Distinto inseamna un vis devenit realitate si ne dorim ca acest vis sa nu se termine niciodata", au declarat membrii trupei.

Adrian Romcescu a tinut sa precizeze ca aceasta editia a Festivalului de la Mamaia reprezinta, in parte, un omagiu adus compozitorului Florin Bogardo, care s-a stins din viata sambata.

"Mi-as dori enorm ca acest festival sa incurajeze muzica de calitate", a incheat Adrian Romcescu.

Foto: Cosmin Bararu

RAMANETI ALATURI DE NOI CA SA AFLATI TOTUL DESPRE FESTIVALUL DE MUZICA USOARA MAMAIA 2009!