Trupa Fly Project a cucerit Turcia

Apropo.ro / 07.08.2014, 08:00
Trupa Fly Project a cucerit Turcia
Tudor şi Dan de la Fly Project se opresc doar în trecere pe acasă, cât să îşi schimbe bagajele. Agenda lunii august este plină ochi de concerte, chiar şi în cursul săptămânii, pentru că băieţii se afla într-un turneu internaţional.
Toată această săptămână, Fly Project concertează în Turcia, în cele mai luxoase resorturi, aşa că atât fanii din Turcia cât şi turiştii aflaţi acolo au toate şansele să vadă un show live al băieţilor.
 
Sunt fani care nu se dau în lături de la nimic, îi aşteaptă cu orele în faţa hotelului sau în locurile unde urmează să cânte, doar pentru a-i vedea câteva clipe faţă în faţă.
 
Foto: PR
 
„Încercăm să ne oprim, de fiecare dată, pentru autografe şi fotografii, însă sunt momente în care programul este foarte strict şi suntem preluaţi de la scenă şi duşi rapid către aeroport sau hotel”, spune Tudor.
 
Foto: PR 
 
„Toca Toca”, hitul internaţional Fly Project, nu vrea să coboare din topuri, aşa că încinge cluburile, începând din Spania, Italia, Franţa şi până în îndepărtatul Mexic, chiar dacă băieţii pregătesc următorul single internaţional, care se va lansa worldwide în toamnă.