Trupa FreeStay ne arată o “Altfel de magie”, alături de Florin Ristei

Apropo.ro / 12.10.2014, 08:00
Trupa FreeStay ne arată o “Altfel de magie”, alături de Florin Ristei
Cu toţii ne regăsim în poveştile de dragoste pentru care trebuie să luptăm şi să fim insistenţi şi ne amuzăm de începuturile stângace şi copilăreşti care ne-au dat bătăi de cap, însă de cele mai multe ori un final fericit ne găseşte cu un zâmbet extatic.

O magie naturală, în care regăsim primii fiori, privirile calde şi jocul de-a pisica şi şoarecele culminează cu o întâlnire sinceră între Florin Riştei şi o tânără frumoasă în videoclipul “Altfel de magie”.

Trupa FreeStay a luat naştere în urmă cu 2 ani, odată cu lansarea single-ului “Ea a fost Dana”, continuarea poveştii pe care Florin Riştei o spunea în urmă cu mulţi ani în piesa “Dana”, alături de trupă de puşti, “Amicii”.

Din 2012 şi până acum, trupa FreeStay a concertat în sute de locaţii din România, a lansat single-ul “Criminal Mind”, cu care băieţii au participat în cadrul finalei Eurovision România, iar Florin, solistul trupei este marele
câştigător al emisiunii concurs X Factor România 2013.

Piesa “Altfel de magie” este compusă în studiourile HaHaHa Production, iar videoclipul este regizat de către Dan Petcan şi ni-i aduce pe cei 6 membri ai trupei FreeStay, spontani şi energici, alături de câteva personaje amuzante, într-un joc cu o strategie bine pusă la punct, în care iubirea are ultimul cuvânt.

Trupa FreeStay a oferit un show live de senzaţie în clubul Tribute din Bucureşti, joi seara, unde au avut ca invitaţi oameni din media, artişti precum Andreea Bănica, Smiley, Mandinga sau Lidia Buble. În acelaşi timp, proiectul FreeStay reprezintă revenirea lui Florin Ristei pe piaţa muzicală.

Acesta a debutat în anul 2000, cu piesa „Dana”, alături de trupă AMICI, un succes imens în acea perioadă. Din 2005 a devenit solistul trupei Marfar, unde şi-a completat experienţa muzicală, devenind alături de colegii săi una dintre cele mai apreciate trupe de cover-uri din România.

După şapte ani de activitate alături de Marfar, Florin Ristei a hotărât că e timpul să încerce ceva nou, într-o nouă formulă, cu un nou stil muzical. Astfel, împreună cu prietenul şi fostul său coleg de trupă, Şerban Niculae (clape), pune bazele FreeStay. Trupa se completează cu Vladimir Grafu (tobe), Mihai Toganel(bass), Alin Ilies (chitara) şi Alin Teodorescu (clape).

În altă ordine de idei, Florin Ristei va urca pentru prima oară pe scena Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian” din Bucureşti, în una dintre cele mai de succes producţii de divertisment din toate timpurile, musicalul „Fantoma de la Operă” de Andrew Lloyd Webber, în care Florin Ristei va deţine un rol principal.