Trupa Guns N’ Roses va ajunge pe marele ecran

De: Cătălina Matei / 19.11.2014, 09:56
Trupa Guns N' Roses va ajunge pe marele ecran
O carte despre felul în care a fost produs şi înregistrat albumul de debut al trupei rock Guns N' Roses, intitulat "Appetite For Destruction", va fi adaptată într-un film.

Potrivit contactmusic.com, scriitorul Marc Canter, autorul volumului „Reckless Road: Guns N’ Roses And The Making Of Appetite For Destruction”, lansat în 2008, a dezvăluit presei americane că romanul său va fi adaptat mai întâi într-un scenariu de film.

Foto: Facebook

„Am un cuvânt important de spus asupra scenariului, care este scris chiar acum, însă deocamdată el arată bine. Mă voi asigura că toţi actorii din distribuţie vor juca aşa cum trebuie pentru a-i interpreta corect pe membrii trupei. Întrucât am asistat la multe dintre dialogurile dintre ei, ştiu cum au decurs evenimentele”, a declarat Marc Canter.

Romancierul nu a putut să ofere detalii despre producătorii acestui proiect cinematografic, însă i-a asigurat pe fanii trupei americane în legătură cu autenticitatea dialogurilor, informează Mediafax.

„Atunci când veţi afla cine va produce filmul, veţi înţelege imediat că va fi un film cool. Sunt mândru de toate eforturile depuse pentru realizarea acestui proiect, care va fi unul minunat”, a adăugat el.

Scriitorul american, deşi se declară mulţumit de felul în care se derulează proiectul, a recunoscut că Axl Rose, solistul trupei Guns N’ Roses, nu s-a pronunţat deocamdată în legătură cu acest proiect cinematografic.

Foto: Facebook

„Appetite For Destruction” este albumul de debut al trupei rock americane Guns N’ Rosese. Lansat de casa de discuri Geffen Records, pe 21 iulie 1987, albumul a fost bine primit de criticii de specialitate şi a ajuns pe primul loc în topul Billboard 200.

Vândut în peste 38 de milioane de copii pe plan mondial, „Appetite For Destruction” reprezintă unul dintre discurile de debut cel mai bine vândute din lume şi include o serie de piese care au devenit celebre, precum „Welcome to the Jungle”, „Paradise City” şi „Sweet Child o’ Mine”.

Guns N’ Roses a vândut peste 100 de milioane de albume pe plan mondial, dovedindu-se a fi un concurent serios pentru industria muzicală a anilor ’90, dominată în acea vreme de artişti pop precum Madonna şi Michael Jackson.