Trupa HI-Q lansează videoclipul „Luni”

De: Gabriela Voicu / 10.04.2013, 14:00
Trupa HI-Q lansează videoclipul
Toți oamenii ocupați se luptă cu începutul zilelor de luni, însă odată activați, pot să și zboare. Aceasta este tema noului videoclip semnat Hi-Q, "Luni", care va putea fi vizionat în premieră în cadrul Galei On Air Music Awards, uni, 15 aprilie 2013, începând cu orele 19:00.

Cine iubește zilele de luni? Alarma sună strident și repetitiv; te chinui, cu ochii lipiți, să-ți ridici corpul din pat și simți că mori dacă nu bei o cafea tare. Toți oamenii ocupați se luptă cu începutul zilelor de luni, însă odată activați, pot să și zboare.

Aceasta este tema noului videoclip semnat Hi-Q, „Luni”, care va putea fi vizionat în premieră în cadrul Galei On Air Music Awards, uni, 15 aprilie 2013, începând cu orele 19:00.

Dana, Mihai și Florin sunt trei aviatori care se trezesc de dimineață și se mobilizează cu greu. Animați, fiecare, de câte o bucurie personală, ei transforma iritarea, lenea și oboseala în bucurie, energie și curaj.

Hi-Q – „Solo”

Piesa, compusă de Liviu Teodorescu, Marius Moga și Ionuț Vasilache, cu textul semnat de Ada Moldovan alături de Marius Moga va fi ilustrată cu videoclipul realizat de echipa Ceva de Vis, în regia lui Valentin Narcis Sturzu.

Trupa Hi-Q a lansat până acum 8 albume și 26 de videoclipuri. On Air Music Awards este un eveniment care își propune să evidențieze un număr cât mai mare de genuri muzicale, inclusiv din cele aflate la granița mainstream-ului și să sprijine dezvoltarea școlilor de muzică cu tradiție. Gala va premia unii dintre cei mai importanți oameni din industria muzicală din România, aducând pe Covorul Roșu producători, artiști, regizori și manageri, precum și alte personalități ale domeniului.

Prima ediție On Air Music Awards, va avea loc luni, 15 aprilie 2013 în Sala Mare a Teatrului Național din București. Invitații vor sosi pe Covorul Roșu începând cu orele 19.00, iar Gala propriu-zisă va începe la orele 20:30.