Trupa Holograf, la emisiunea „În culisele energiei” de la TVR 1

De: Nicoleta Nicolae / 07.05.2015, 19:00
Trupa Holograf, la emisiunea
Trupa Holograf vine la emisiunea "În culisele energiei", care va fi difuzată vineri, 8 mai, de la ora 18.00 pe TVR1, informează un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

„Nu există rock fără chitară electrică şi nu există chitară electrică fără… energie electrică” – aşa începe cel de-al patrulea episod al emisiunii „În culisele energiei” de la TVR 1, care găzduieşte o discuţie pe teme de energie cu membrii trupei Holograf.

Liberalizarea pieţei, dreptul de a-ţi alege furnizorul şi secretele din factura de energie sunt temele dezbătute de Christian Hagmann, gazda emisiunii şi membrii trupei de rock.

În acest episod telespectatorii vor mai afla care sunt paşii ce trebuie urmaţi atunci când doreşti să schimbi furnizorul de energie electrică. Conform legii, în 21 de zile de la depunerea notificării, fără niciun efort din partea consumatorului, noul furnizor preia contractul de energie şi nu este necesară schimbarea contorului.

Din sumarul emisiunii nu lipseşte concursul „Energie pentru toţi”, cu întrebări bazate pe factura de energie. Răspunsurile la întrebări se transmit prin SMS, câştigătorul urmând să fie stabilit prin tragere la sorţi şi să primească un abonament gratuit la energie electrică timp de un an din partea EVA Energy.

Sursa: MEDIAFAX