Trupa Iron Maiden va lansa propriul brand de bere

De: Gabriela Voicu / 13.03.2013, 18:30
Trupa Iron Maiden va lansa propriul brand de bere
Trupa britanică de heavy metal Iron Maiden va lansa propriul brand de bere, care va fi numit Trooper.

Trupa britanică de heavy metal Iron Maiden va lansa propriul brand de bere. Ei colaborează cu firma producătoare de băuturi Robinsons pentru a crea berea Trooper, numită astfel după single-ul formației lansat în 1983.

Berea a fost testată chiar de liderul trupei, Bruce Dickinson, care s-a asigurat că este „perfectă”.

„Sunt fan de o viață al acestei licori; am crezut că am murit și am ajuns în rai când am fost întrebați dacă vrem să avem propria bere. Trebuie să mărturisesc că am fost foarte tensionat – Robinsonii sunt singurii pe care i-am avut la audiții în ultimii 30 de ani. Prin magie au creat o armonie de arome și texturi căreia i-au dat numele Trooper. O iubesc”, a spus Dickinson.

Iron Maiden – „The Trooper” (2001)

Pe eticheta sticlelor se va afla mascota trupei, Eddie, îmbrăcată într-o costumație militară britanică din secolul al XIX-lea și purtând în mâini un paloș și steagul unionist, aceeași imagine care a fost folosită pe coperta single-ului.

Noua bere va fi pusă în vânzare începând din luna mai, pe site-ul www.ironmaidenbeer.com, perioadă în care trupa va fi cap de afiș la Festivalul Download din Donington Park.

Nu cu mult timp în urmă, trupa AC/DC a lansat propriul brand de bere, numit „AC/DC Premium Lager Beer”.