Trupa Ladies a cantat pentru userii Apropo.ro!

Apropo.ro / 16.07.2009, 12:28
Trupa Ladies a cantat si a raspuns intrebarilor venite de la fani, la videochat-ul Apropo.ro!

Trupa Ladies a cantat si a raspuns intrebarilor venite de la fani, la videochat-ul Apropo.ro!

Fetele au dezvaluit cum se imbina un look superb cu muzica, cum a fost pentru Ank trecerea de la A.S.I.A. la o noua trupa, cum au descoperit ca muzica clasica „prinde” uneori in concertele lor si ce planuri de viitor au.

Relaxate si zambarete, fetele au povestit despre experientele traite in perioada A.S.I.A.

Cu toate ca a fost o perioada minunata pentru ele, in care au avut ocazia sa vada intreaga lume si au trait experiente unice, Ank si Ianna nu doresc reunirea trupei.

Cand vine vorba de critici, acestea le primesc cu zambetul pe buze, atat timp cat le ajuta sa evolueze.

Ank a povestit ca uneori a fost criticata dur pentru aspectul fizic: „Ancuta esti frumusica, dar ai gura prea mare„, de atunci artista a renunta la conturul de buze.

GALERIE FOTO!


Cu toate ca sunt doua femei frumoase, Ank si Ianna au spus ca nu ar poza goale, dar ca sunt foarte mandre de pictorialul din revista Maxim: „Nu suntem dezbracate, dar este un pictorial foarte sexy”.

Cariera de model nu le atrage, cu toate ca ambele au fost candva Miss: Ank a a fost incoronata Miss Pepsi, iar Ianna a castigat titlul de Miss Moldova.

In timp ce Ank adora America, Ianna prefera Italia, pentru cheful de viata specific oamenilor de acolo.

Amandoua ar dori sa participe la „Dansez pentru Tine” si ar fi incantate de o colaborare cu Holograf, trupa lor preferata.

Ank este de acord cu zicala : „Este mai usor sa ajungi sus, decat sa te mentii„, in timp ce Ianna crede oamenii ar trebui sa „fie mereu fericiti, chiar si atunci cand nu au foarte mult„.

Pe parcursul intalnirii virtuale cu userii Apropo.ro, trupa Ladies a cantat Live cateva versuri, printre care si : „Sa sti ca nu gresesc / Cand spun ca m-am nascut / Sa te iubesc…”, versurile lor preferate.


INREGISTRAREA VIDEOCHAT-ULUI VA FI DISPONIBILA IN CURAND IN ARHIVA!


Ladies – „O data in viata”:

Ladies – O data in viata de pe tare.ro

Foto: Cosmin Bararu