Trupa LaLa Band la repetiţii pentru un nou proiect

Apropo.ro / 20.08.2013, 14:00
Trupa LaLa Band la repetiţii pentru un nou proiect
Vacanţa s-a terminat pentru membrii trupei LaLa Band care au revenit ieri la studiurile MediaPro din Buftea, la repetiţii pentru un nou proiect.

Entuziasm, bucurie, nerabdare, multe surprize si emotii! Acestea au fost trairile membrilor LaLa Band cand s-au revazut, cand si-au cunoscut noii tineri colegi selectati la casting si cand au citit primele scenarii, pasind astfel in noua aventura din viata lor. 

“In vacanta ne-am odihnit, am venit cu chef de munca. Ne-au lipsit repetitiile, ne-a lipsit spiritul LaLa, suntem fericiti ca ne-am intors la Buftea, e un sentiment pe care nu l-am mai trait niciodata. Iar proiectul pe care il incepem astazi este unul nou, fresh si cred ca o sa fie super tare”, spun Criss si Vlad.

“Ne-au lipsit repetitiile, echipa, suntem entuziasmati sa ne cunoastem colegii noi si fericiti ca vom munci, ca facem ce ne place”, povesteşte Alina Eremia.

“Proiectul nostru este o surpriza foarte frumoasa, va lasam sa descoperiti la momentul potrivit”, a completat Dorian.

 “Cel mai mult mi-a fost dor de Buftea pentru ca noi am mai avut concerte vara asta, am reusit sa ne vedem si in timpul liber, dar daca esti LaLa este foarte greu sa stai departe. Ne bucuram tare ca avem un nou proiect. Abia azi am primit scenariile, urmeaza sa le citim, suntem curiosi sa vedem despre ce e vorba”, marturiseste Bubu, care urmeaza sa plece la studii la Berklee, dar care va lua parte la acest proiect prin intermediul internetului si de cate ori va reveni in tara.

“Eu abia asteptam sa se termine vacanta, sa ne revedem”, incepe Dima. “Atmosfera de la Buftea e fantastica. Suntem foarte fericiti si de abia asteptam sa incepem treaba”, il completeaza Alexia.

 “Am avut senzatia ca asteptarea nu se mai termina, mi-a lipsit foarte mult atmosfera de la Buftea, iar mie imi place la nebunie sa am posibilitatea sa fiu si altcineva prin intermediul rolului pe care il interpretez”, spune Sore.

 “La inceputul vacantei a fost ok, ne-am relaxat, dar de vreo saptamana abia astept ziua asta, sa ne apucam de treaba. Iar cand am ajuns la Buftea, nu stiam pe cine sa pup prima oara”, povesteşte Rapha.