Trupa Lala Band se destramă?

Apropo.ro / 26.11.2012, 10:21
Trupa Lala Band se destramă?
Necazurile se ţin lanţ de membrii trupei LaLa Band! Unul dintre ei a suferit un accident, iar altul a aflat că suferă de o boală gravă.

În episodul de luni, 26 noiembrie, al serialului „Pariu cu viaţa”, difuzat de la 20.30 la Pro Tv, Răzvan are un accident cu motorul şi are nevoie de ajutorul prietenilor săi.
Toată trupa se oferă să îl ajute, dar se pare că Răzvan nu este singurul care are nevoie de ajutor. În urma unor analize de sânge, lui Liviu i se depistează o boală gravă. El va trebui să duca o luptă pentru viaţa lui.

„Membrii Lala Band trec printr-o convalescenţă, încercând sa se vindece, uşor uşor, cu ajutor din afară, de dramele prin care au trecut. Le este frică de faptul că, fiind toţi la un loc, sunt o ţintă uşoară şi… sigură. Îi sperie ideea că ar putea să treacă din nou prin tot ce au trecut. Reacţia lui Liviu este, la început, una de totală respingere a ideii că este bolnav. Este un tânăr cu multe visuri, cu multă iubire de oferit, dar bolnav de o boală care ii spulbera toate planurile. Oare va reuşi să treacă peste? Sau va ceda.. Rămâne de vazut”, spune Liviu.
„Asta mai lipsea, după ce Raluca şi Ioana fac eforturi să reunească LaLa Band. Dar iată că viaţa le mai da o lecţie, pe principiul că un necaz nu vine niciodată singur. Poate că suferinţa aceasta îi va face să mediteze la lucrurile esenţiale, iar LaLa Band va străluci din nou pe scenă!”, spune Adela Popescu.
Ce se va alege cu trupa LaLa Band? Ce decizie iau membrii trupei?