Trupa Last Night pe urmele lui Justin Bieber

De: Nicoleta Nicolae / 28.09.2015, 20:00
Trupa Last Night pe urmele lui Justin Bieber
Dupa single-ul Liar, care a cucerit Europa de Est si nu numai, fiind numarul 1 in topurile radio si Shazam si avand milioane de vizualizari pe YouTube, cei trei baieti de la Last Night lanseaza un cover la un hit al momentului - Where are you now, interpretat de Skrillex & Diplo feat Justin Bieber.

„Ne-a placut piesa si am vrut sa vedem cum suna in stilul Last Night. A iesit bine si am vrut sa o impartasim cu voi. Evident ca lumea o va compara cu originalul, noi o vedem o piesa buna si spunem asta cum stim noi mai bine, respectiv alegem sa o cantam” spune Felix.

Felix, Cristi si Bogdan sunt de peste 2 ani producatori Fly Records, studioul baietilor de la Fly Project, si impreuna cu toata gasca de acolo compun hituri pentru artisti din Romania si din international.

„Facem ce ne place si chiar daca programul nostru e aglomerat, reusim sa ne bucuram de fiecare moment pe care il traim. Ajunem mai rar pe acasa, dar ai nostri stiu ca suntem fericiti” spune Bogdan.

Cei trei baieti sunt super energici si creativi, stau toata ziua in studio pentru tot felul de productii, insa au timp si pentru noul lor single cu un sound total diferit, pe care il pregatesc pentru toamna aceasta.