Trupa Metallica ajută FBI să prindă un criminal (Video)

De: Gabriela Voicu / 14.06.2012, 15:30
Trupa Metallica ajută FBI să prindă un criminal (Video)
James Hetfield de la Metallica a postat un mesaj video pe internet prin care le cere oamenilor să ajute poliția pentru prinderea unui criminal.

Cei de la Metallica au postat pe internet un mesaj video în cadrul unei campanii inițiate de poliția americană cu scopul de a prinde un bărbat dat în urmărire pentru asasinarea unei studente de la institutul Virginia Tech, care a dispărut după unul dintre concertele trupei americane.

Portrete-robot ale suspectului vor fi postate în stațiile de autobuz de pe întreaga coastă de est din Statele Unite, iar în mesajul video James Hetfield, solistul trupei Metallica, îi îndeamnă pe oameni să contacteze poliția pentru a oferi indicii despre acest caz.

„Țineți minte, orice informație – oricât de mică credeți că este ea – ar putea deveni acel element crucial de care anchetatorii au nevoie pentru a rezolva cazul”, spune James Hetfield în acest videoclip, postat pe YouTube și pe site-ul FBI.

Studenta Morgan Harrington, în vârstă de 20 de ani, care dorea să devină profesor, a dispărut după concertul susținut de trupa Metallica, în octombrie 2009, în orașul Charlottesville. Rămășițe din scheletul ei au fost descoperite trei luni mai târziu, abandonate pe un câmp aflat la circa 16 kilometri de locul în care a avut loc concertul.

Metallica a susținut trei concerte în România, dintre care cel mai recent în vara anului 2010, în cadrul Festivalului Sonisphere.

Citește mai multe despre implicarea trupei Metallica în cazul uciderii unei studente, pe Gândul.info