Trupa Nightlosers in recital la Londra

Apropo.ro / 03.07.2007, 10:30
Trupa Nightlosers in recital la Londra
Formatia romaneasca Nightlosers si trupa slovaca Golden Violins vor sustine, pe 14 iulie, un concert în cunoscuta sala de spectacole Purcell Room a Southbank Centre din Londra. "Concertul face parte din seria World London, informează Institutul Cultural Roman din Londra. Regizorul

Formatia romaneasca Nightlosers si trupa slovaca Golden Violins vor sustine, pe 14 iulie, un concert în cunoscuta sala de spectacole Purcell Room a Southbank Centre din Londra.

„Concertul face parte din seria World London, informează Institutul Cultural Roman din Londra. Regizorul si muzicianul roman Hanno Hoefer a infiintat formatia Nightlosers la Cluj, in 1994. Muzica Nightlosers este o combinatie de „rhythm and blues” american, rock’n’roll si elemente ale folclorului transilvanean, cu influente romanesti, maghiare, lautaresti si germane.

Formatia, formata din Hanno Hoefer (voce, chitara, harmonica), El” Lako Jimi, Grunzo Geza, Octavian „Barila” Andreescu, Ovidiu Condrea si Pusztai Aladar, a sustinut concerte live si a avut aparitii la TV si radio in Albania, Austria, Belgia, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Marea Britanie si SUA. Nightlosers a lansat trei albume, „Sitting on Top of the World”, „Plum Brandy Blues” si „Rhythm’n’Bulz”.

Concertul de la Southbank Centre este sprijinit de ICR Londra.

Mediafax

Tags: