Trupa Nine Inch Nails va lansa un album anul acesta

De: Gabriela Voicu / 29.05.2013, 14:30
Trupa Nine Inch Nails va lansa un album anul acesta
Trupa Nine Inch Nails, care a semnat recent cu casa de discuri Columbia Records, va lansa un album anul acesta și va porni într-un turneu, după aproape patru ani de pauză.

Casa de discuri Columbia Records a semnat un contract cu trupa Nine Inch Nails, iar muzicienii vor lansa un album de studio anul acesta.

„Nu am fost deschis până acum în privința activității mele din ultima vreme. De un an încoace am lucrat în secret cu Atticus Ross și cu Alan Moulder pentru un nou album Nine Inch Nails, pe care sunt fericit să spun că l-am și încheiat cu succes. Suntem motivați să pornim într-un nou turneu și să refacem trupa. Experiența mea ca actor și faptul că am continuat activitatea muzicală cu alte proiecte, între care trupa How to Destroy Angels, mi-au stimulat creativitatea și am decis să concentrez aceasta energie pentru a reîntregi Nine Inch Nails”, a declarat cântărețul Trent Reznor.

Nine Inch Nails – „We’re In This Together”

Rob Stringer, președintele Columbia Records, și-a exprimat entuziasmul vizavi de faptul că NIN va lucra cu casa sa de discuri și așteaptă cu nerăbdare să înceapă un nou capitol împreună.

NIN va cânta vara aceasta la o serie de festivaluri precum Lollapalooza, Outside Lands, Leeds, Reading, Made In America și Voodoo Festival. Din trupă fac parte în prezent Reznor, Alessandro Cortini, Josh Eustis, Robin Finck asi Ilan Rubin, iar prima lor apariție pe scenă în aceastaăformulă va avea loc pe 26 iulie, la Fuji Rock Festival sin Naeba, Japonia. Acesta va fi primul lor concert live din ultimii patru ani.