Trupa ONE a susţinut primul concert

Apropo.ro / 13.05.2013, 15:46
Trupa ONE a susţinut primul concert
ONE, noua trupă formată din Criss şi Vlad, a susţinut sâmbătă seara un super concert unplugged de lansare, la Godot Cafe – Teatru din Bucureşti.

Localul a fost arhiplin, iar atmosfera a fost una cu totul specială, plină de romantism, mesele fiind decorate cu lumânări şi margarete. Fanii s-au strâns în faţa cafenelei cu mai bine de două ore înainte de începerea concertului, pregătiţi cu flori şi cadouri pentru idolii lor, Criss şi Vlad.

“Suntem foarte fericiţi că ne-au fost alături prieteni dragi, familii şi fani de toate vârstele, am cântat împreună şi am simtit o energie pozitivă greu de descris în cuvinte, plină de iubire!”, au spus membrii trupei ONE.

Repertoriul concertului, numit “Angels to fly”, a fost unul cu totul special, format din melodii perfecte pentru îndrăgostiţi. ONE a fost acompaniată de Bubu Cernea la pian (clapă), Cristi Comaroni, la chitară acustică şi Lisarius Tataru, la chitară acustică bass.

Cei doi îndrăgostiti au cântat 19 melodii, atât piese originale, compuse special pentru această trupă, precum “Goodbye”, “Un nou început” sau “Ploaia mea”, cât şi coveruri după piese celebre ale artiştilor internaţionali, cum ar fi “I wanna grow old with you”, “The A Team”, “Come home”, “You and me” sau “Just a kiss”. Pe scurt, ONE a cântat despre puterea dragostei, iar la toamna este posibil să scoată şi un album.

“Suntem unul, suntem două suflete într-unul singur, ne iubim şi de aceea vrem să transmitem multă iubire prin intermediul muzicii noastre, să promovăm ideea de dragoste şi suflete pereche”, au spus Criss şi Vlad.

Criss şi Vlad au demonstat de-a lungul timpului că se iubesc şi, deşi sunt doi, formează un singur suflet şi sunt ONE. Cum tinerii artişti au cântat numai melodii de dragoste, a fost un cadru perfect pentru o cerere în căsătorie, la care Criss şi Vlad au fost complicii principali.