Trupa ONE are un nou single, “Run for love”

De: Nicoleta Nicolae / 14.02.2014, 07:00
Trupa ONE are un nou single, “Run for love”
Criss şi Vlad, cei doi îndrăgostiţi din trupa ONE, au pregătit un cadou special tuturor celor care se iubesc, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor!

Cel mai îndrăgit cuplu de tineri din România lansează azi un nou single, „Run for love”, împreună cu MediaPro Music.

„Run for love”, compus de John Puzzle, este un single plin de iubire şi optimism. „Noua noastră piesă vorbeşte despre fericirea şi libertatea pe care o simţi atunci când iubeşti. Dragostea este cel mai frumos sentiment din lume, iar noi îl trăim în fiecare zi”, au spus Criss şi Vlad.

Noua piesă este extrasă de pe albumul de debut al trupei ONE, „Aprinde un vis”, un material discografic ce conţine nouă piese originale, precum primul lor single, „Un nou început”, „Till the end of time” (by Play and Win), „Down Down”, „Aprinde un vis”, sau „Only lie”.

Deşi sunt împreună de aproape doi ani, Criss şi Vlad sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată. Cei doi îşi petrec împreună aproape fiecare zi, la repetiţii sau la şcoala TV & Film Academy by Ruxandra Ion. Criss urmează cursurile de Prezentator TV, unde o are ca profesor pe Teo Trandafir şi a fost acceptată cu dispensă de vârstă, pentru că tânăra are doar 17 ani şi jumătate, iar lecţiile sunt special create pentru cei peste 18 ani. Iar Vlad s-a înscris la cursurile de Producţie, Regie, Scenariu, unde îi are ca profesori pe Alma Bacula, Ducu Ion, Alex Fotea, Iulia Rugina, Radu Grigore şi Ruxandra Ion.