Trupa ONE cântă pe 17 noiembrie la Bucureşti

De: Nicoleta Nicolae / 04.11.2013, 08:00
Trupa ONE cântă pe 17 noiembrie la Bucureşti
Criss şi Vlad, cei doi îndrăgostiţi din trupa ONE, îşi încheie turneul naţional cu un concert special în clubul Tribute, pe 17 noiembrie, de la ora 19.00.

Membrii ONE se vor întâlni cu fanii în cadrul unui concert special, şi tot atunci va avea loc şi lansarea albumului de debut al trupei, “Aprinde un vis”, un material discografic cu piese pline de iubire, care ilustrează perfect clipele pe care le trăiesc Criss si Vlad, zi de zi.

“Sunt momente când ni se pare că trăim un vis şi ni se face frică să nu ne trezim şi să vedem că nu e adevărat. E o senzaţie care nu poate fi descrisă în cuvinte”, au spus Criss şi Vlad.

Noul album conţine nouă piese originale, precum: “Till the end of time” (by Play and Win), “Down Down”, “Aprinde un vis”, “Only lie” sau “Run for love” (by John Puzzle). Concertul din 17 noiembrie va fi unplugged, iar repertoriul ales va fi unul cu totul special, ONE având pregătite şi multe suprize pentru cei prezenţi. Criss şi Vlad vor fi acompaniaţi de trei instrumentişti de excepţie: Cristi Comaroni la chitară, Alex Niculae la clape şi David Hences la vioară. În plus, Bubu vine special din Statele Unite, unde urmează cursurile facultăţii la „Berklee College of Music”, pentru a cânta alături de prietenii săi.

Biletele pentru concert pot fi achiziţionate online, pe www.myticket.ro, dar şi direct din incinta clubului Tribute. Accestul in locatie pentru concertul ONE este permis doar persoanelor peste 18 ani, însă minorii care doresc să participe la eveniment pot veni însoţiţi de un adult.

Asculta aici piesa ONE – “Till The End of Time” (by Play & Win), lansată împreună cu MediaPro Music:

http://www.youtube.com/watch?v=lOLU_K-2Mek