Trupa ONE lansează un nou videoclip cu Superstare

De: Nicoleta Nicolae / 04.08.2014, 19:00
Trupa ONE lansează un nou videoclip cu Superstare
Criss şi Vlad, cuplul îndrăgit de milioane de fani, au pregătit cel de-al treilea videoclip din cariera trupei, pentru piesa “Superstare”.

Cei doi îndrăgostiţi au filmat videoclipul în timpul celei mai recente vacanţe în Grecia.

Criss şi Vlad au dedicat multe ore filmărilor care au avut loc în mai multe locaţii: la Acropole, la lacul Marathon unde este şi singurul baraj de marmură din lume, la Schinias – o plajă rezervaţie naturală, dar şi la unul dintre cele mai mari outlet-uri din Europa unde au făcut şi shopping.

“A fost o vacanţă cu superstare în care ne-am simţit minunat, în care am învăţat foarte multe despre istoria Greciei, am ascultat muzică, am citit, ne-am odihnit, am mâncat cele mai delicioase mâncăruri greceşti şi ne-am făcut prieteni noi”, au povestit Criss şi Vlad.

Una dintre amintirile cele mai dragi ale celor doi este din Atena, unde au fost recunoscuţi de către personalul tavernei unde luau masa.

“Am mers să luam masa de prânz la cea mai veche tavernă grecească din Atena unde surpriza a fost că majoritatea staff-ului era alcătuit din români, inclusiv bucătarul şef. Nostim a fost că la un moment dat, spre disperarea patronului, nimeni nu mai lucra, toţi erau la masa noastră care între timp fusese umplută cu tot felul de deserturi din partea casei, inclusiv cu pepene roşu pe care au mers special să îl cumpere pentru Criss pentru că nu era în meniu.”, a spus Vlad.

Trupa ONE a luat naştere anul trecut în luna mai, iar de atunci, Criss şi Vlad au lansat un album, “Aprinde un vis”, trei single-uri, “Un nou început”, “Till the end of time” şi “Run for love”, dar şi două videoclipuri. Deşi sunt împreună de peste doi ani, Criss şi Vlad sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată. Cei doi îşi petrec împreuna aproape fiecare zi, la repetiţii sau la şcoala TV & Film Academy by Ruxandra Ion.