Trupa ONE lansează un nou videoclip, “Hey, tu!”

Apropo.ro / 27.11.2014, 11:18
Trupa ONE lansează un nou videoclip, “Hey, tu!”
Criss şi Vlad lansează un nou videoclip plin de energie şi bună dispoziţie, pentru single-ul “Hey, tu!”, compus de cei de la Voltaj!
 
 
“Piesa vorbeşte despre viaţa în mansardă, despre cum o vedem noi şi despre povestea de dragoste pe care o trăim în viaţa de zi cu zi! Vrem să le mulţumim băieţilor de la Voltaj că s-au gândit la noi pentru această piesă şi au scris atât linia melodică, cât şi versurile, după ce le-am povestit despre relaţia noastră şi despre noua mansardă – abia ne mutasem!”, au spus Criss şi Vlad, care de mai bine de două luni locuiesc împreună. 
 
Clipul a fost filmat în două locaţii: mansardă din clădirea Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografie “Ion Luca Caragiale” (UNATC) şi studioul lui Ducu Ion, D-Studio. 
 
 
 
 
Scenariul, regia şi producţia au fost realizate de Vlad, alături de Rapha Tudor şi echipa TV & Film Academy by Ruxandra Ion. “A fost primul nostru clip şi sperăm că ne-am descurcat cât mai bine! Am avut două zile de filmare lungi, cu multe peripeţii, am râs mult, am muncit şi mai mult, iar rezultatul îl veţi vedea şi voi, speram să vă placă”, a spus Rapha.
 
Pe lângă momente amuzante, cum ar fi cel în care cei doi îndrăgostiţi construiesc un cort din paturi, clipul reconstituie şi momente din viaţa reală a celor doi artişti, precum cel în care Vlad a cerut-o pe iubita sa de soţie. 
 
„Pentru mine a fost o experienţă inedită să regizez propriul clip! A fost amuzant, pentru că la un moment dat îmi dădeam indicaţii singur! Ce să mai, au fost două zile pe care nu le voi uita niciodată! Clipul a fost realizat cu ajutorul prietenilor, iar rezultatul ne bucura foarte tare! Se poate face un clip bun chiar dacă nu ai un buget mare, ci doar o idee foarte bună şi o echipă extraordinară în spate!” a explicat Vlad.
 
“Am filmat cu drag şi am pus în aplicare tot ce am învăţat la TV&Film Academy by Ruxandra Ion! Este începutul lui Vlad în meseria de regizor şi cred că a făcut o treabă bună! Voi ce ziceţi?”, a încheiat Criss. 
 
Puteţi urmări aici videoclipul ONE – “Hey, tu!”, lansat împreună cu MediaPro Music: