Trupa ONE pregăteşte un nou videoclip!

Apropo.ro / 25.11.2014, 10:00
Trupa ONE pregăteşte un nou videoclip!
Criss şi Vlad, cei doi îndrăgostiţi din trupa ONE, au filmat zilele trecute un nou videoclip plin de energie şi bună dispoziţie, pentru piesa “Hey, tu!”, compusă de cei de la Voltaj!
“Piesa vorbeşte despre viaţa în mansardă, despre cum o vedem noi şi despre povestea de dragoste pe care o trăim în viaţa de zi cu zi!”, au spus Criss şi Vlad. 
 
 
 
 
Clipul a fost filmat în două locaţii: mansarda din clădirea Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografie “Ion Luca Caragiale” (UNATC) şi studioul lui Ducu Ion, D-Studio. 
 
Scenariul, regia şi producţia au fost realizate de Vlad, alături de Rapha Tudor şi echipa TV & Film Academy by Ruxandra Ion. “A fost primul nostru clip şi sperăm că ne-am descurcat cât mai bine! Am avut două zile de filmare lungi, cu multe peripeţii, am râs mult, am muncit şi mai mult, iar rezultatul îl veţi vedea şi voi, sperăm să vă placă”, a spus Rapha.
 
 
 
 
„Pentru mine a fost o experienţă inedită să regizez propriul clip! A fost amuzant, pentru că la un moment dat îmi dădeam indicaţii singur! Ce să mai, au fost două zile pe care nu le voi uita niciodată! Clipul a fost realizat cu ajutorul prietenilor, iar rezultatul ne bucură foarte tare! Se poate face un clip bun chiar dacă nu ai un buget mare, ci doar o idee foarte bună şi o echipă extraordinară în spate!” a explicat Vlad.
 
 
 
 
“A fost o mare bucurie să îi văd pe Rapha şi pe Vlad în spatele camerei, iar mai apoi pe Vlad lângă mine, în faţa camerei! Amândoi sunt talentaţi şi dedicaţi, nu pot decât să îi iubesc şi să fiu fericită că lucrez cu astfel de oameni minunaţi! Am filmat peste 30 de ore, fără să obosim, ceea ce înseamnă că au reuşit să ne motiveze pe toţi să facem o treabă bună! Şi am făcut-o!”, a încheiat Criss.
 
Până la lansarea videoclipului ONE – “Hey, tu!”, puteţi urmări aici câteva secvenţe: