Trupa Phoenix celebrează 50 de ani de existență cu un album aniversar: „Best of Phoenix”

Apropo.ro / 07.11.2012, 10:00
Trupa Phoenix celebrează 50 de ani de existență cu un album aniversar:
Formația Phoenix va lansa un album aniversar - "Best of Phoenix" - cu ocazia a 50 de ani de la înființarea trupei. Albumul va fi lansat pe vinil și în ediție limitată.

Phoenix lansează albumul „Best of Phoenix” ce marchează 50 de ani de la înființarea trupei. Albumul va fi lansat pe disc de vinil și într-o ediție limitată de 2.250 de exemplare.

Primele 250 de unități ale vinilului aniversar „Best of Phoenix” vor fi imprimate cu numele cumpărătorului. Va exista și o categorie specială, denumită „Gold”, înseriată de la 0001 la 0050, care va avea însemne grafice particulare.

Phoenix – Zori de zi de pe tare.ro

Discul va conține 11 piese, cele mai îndrăgite de public. Cele mai multe dintre acestea au fost selectate în urma unui sondaj făcut pe pagina oficială de Facebook a formației. Discul va fi produs în Marea Britanie și ambalat într-o cutie specială.

Începând de miercuri se vor putea face comenzi pentru discul „Best of Phoenix” pe pagina de internet a formației. De la 1 decembrie, discul va putea fi găsit și în magazinul Muzica și librăriile Cărturești.

Citește mai multe detalii despre albumul aniversar Phoenix, pe Mediafax.ro