Trupa Proconsul a făcut bani frumoşi pe litoral: 120.000 de euro!

Apropo.ro / 03.09.2014, 14:56
Trupa Proconsul a făcut bani frumoşi pe litoral: 120.000 de euro!
Băieţilor de la Proconsul le-a mers extrem de bine vara asta, pe litoral. După turneul din Jupiter, artiştii s-au întors acasă cu conturile pline.
Au muncit toată vara, iar acum se pregătesc să plece în vacanţe de cinci stele. După turneul pe care l-au susţinut în lunile toride, pe litoral, la Jupiter, Mamaia, Neptun, precum şi în ţară, la Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Paşcani, Braşov, Sighişoara, Oradea, trupa Proconsul a avut de împărţit la final, nu mai puţin de 120.000 de euro, bani pe care îi vor investi în proiectele viitoare, dar şi în vacanţele în care urmează să plece alături de familiile lor.
 
Foto: Facebook
 
“Am avut o vară plină de concerte, am străbătut ţara în lung şi-n lat, dar a meritat. Am reuşit să bucurăm oamenii din multe oraşe cu acest concept «Fii star cu Proconsul », un succes în toate cluburile. Ne pregătim să plecăm într-o scurtă vacanţă, după care revenim cu multe surprize, dar şi cu un single nou”, a declarat Bodo pentru Libertatea.
 
Solistul trupei Proconsul a ales ca destinaţie de vacanţă Parisul, în timp ce colegii săi vor pleca în Bali şi Singapore.