Trupa Proconsul s-a retras de la un eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru copiii cu autism

De: Alexandra Necsoiu / 16.10.2018, 17:31
Trupa Proconsul s-a retras de la un eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru copiii cu autism
Trupa Proconsul, invitat special al evenimentului filantropic, Balul Bucuriei. Aşa arăta afişul celei de-a treia ediţii a evenimentului dedicat strângerii de fonduri pentru sprijinul copiilor şi tinerilor cu autism, beneficiari ai Asociaţiei de Terapie Comportamentală Aplicată (ATCA) înainte ca trupa să anunţe retragerea, cu numai o lună înainte.
Organizatorii evenimentului Balul Bucuriei şi-au cerut scuze faţă de persoanele care şi-au achiziţionat bilet pentru a-i vedea pe membrii trupei pe scenă.  Cu numai o lună înainte, trupa Proconsul şi-a anunţat retragerea după ce, în luna iunie, confirmase participarea pro bono. Invitaţii se vor putea bucura, în schimb, de vocea inconfundabilă a lui Aurel Temişan, de interpretările unice ale Alexandrei Crăescu, dar şi de piesele trupei The Humans.
 
Cea de-a treia ediţie a Balului Bucuriei are loc vineri, 2 noiembrie, la Palatul Bragadiru unde, publicul va putea lua parte şi la o licitaţie tăcută în cadrul unei expoziţii unicat de fotografie, care ilustrează cauza ATCA. Portretele vor putea fi licitate atât în seara Balului, cât şi după, fiind începutul unei campanii de conştientizare. Banii strânşi în urma evenimentului vor fi folosiţi pentru a furniza ore de terapie copiilor cu autism, preţul unui bilet acoperind două zile de terapie pentru un copil cu tulburare de spectru autist.
 
Tags: