Trupa Queen scoate album, dupa 13 ani!

De: Dragos Tanase / 20.03.2008, 12:37
Trupa Queen scoate album, dupa 13 ani!
Legendara trupa de rock Queen a anuntat, pe site-ul sau oficial de internet, ca va lansa, in septembrie, primul album din ultimii 13 ani.

Legendara trupa de rock Queen a anuntat, ieri, pe site-ul sau oficial de internet, ca va lansa, in septembrie, primul album din ultimii 13 ani si a dat detalii despre urmatorul turneu.

Albumul, care inca nu are un titlu, va fi lansat pe 1 septembrie. Paul Rodgers, care s-a alaturat lui Brian May si Roger Taylor dupa moartea solistului, Freddie Mercury, in 1991, a colaborat la acest album, insa John Deacon nu a participat la proiect.

Acesta este primul album de la "Made in Heaven", in 1995. (Afla amanunte despre noul album si viitorul turneu al trupei Queen)

Queen – scurt istoric

Inceputurile formatiei Queen sunt localizate in Anglia anului 1968, cand Brian May si Roger Taylor au pus bazele trio-ului Smile, alaturi de basistul si solistul Tim Staffell.

Dupa ce Tim iese din trupa in primavara anului 1970, locul sau este luat de colegul sau de camera Freddie Mercury, care se alatura celor doi, May si Taylor, pentru a forma Queen.

Astfel au aparut hit-uri precum "Bohemian Rhapsody", "We Will Rock You", "Radio Ga Ga" sau "Another One Bites The Dust".

Asteptai acest moment?

P.S. Trimite urari de martisor prin Free Sms!