Trupa Sarmalele Reci a aniversat 14 ani

De: Dragos Tanase / 08.12.2007, 12:29
Trupa Sarmalele Reci a aniversat 14 ani
Trupa Sarmalele Reci a sustinut un concert aniversar care a marcat 14 ani de existenta a trupei, precum si lansarea unui nou album.

Trupa Sarmalele Reci a sustinut, vineri seara, la Clubul Muzeului Taranului Roman (MTR), un concert aniversar care a marcat 14 ani de existenta a trupei, precum si lansarea unui nou album, intitulat "O seara la Opereta – Sarmalele Reci Best of Live".

Cu versuri ironice si taioase, dar si cu balade calde, trupa a incins atmosfera la aniversare, sarbatorind nu doar cu muzica, ci si cu 700 de sarmale – de acesta data fierbinti, si nu reci.

Alaturi de aproximativ 200 de prieteni si fani, formatia, aflata acum la varsta buletinului, a trecut in revista cei 14 ani lasati in urma, punctandu-i in concert cu piese semnificative inregistrate pana in prezent, precum "La televizor", "Prostia la putere", "Ana are mere", "Daca n-ai fi tu", "Trenul tau" sau "Telefonul nu mai suna".

"Veniti mai des la concertele Sarmalele Reci si o sa va simtiti mai tineri", i-a indemnat vocalul Zoltan Andras pe cei aflati in public.