Trupa Scorpions revine la București, în decembrie!

De: Gabriela Voicu / 08.10.2013, 13:00
Trupa Scorpions revine la București, în decembrie!
Una dintre cele mai cunoscute trupe de hard rock/heavy metal din Germania, Scorpions, a început în septembrie 2013 un nou turneu: „Rock'n Roll Forever". Acest turneu include pe hartă și România.

Una dintre cele mai cunoscute trupe de hard rock/heavy metal din Germania, Scorpions, a început în septembrie 2013 un nou turneu: „Rock’n Roll Forever”. Acest turneu include pe hartă și România.

Astfel, pe data de 14 decembrie 2013, după Rusia, Ucraina, Lituania, Estonia, Finlanda și alte țări, „Rock”n Roll Forever” ajunge la București, unde sub cupola uriașă a Pavilionului Central Romexpo, membrii trupei Scorpions vor încinge atmosfera.

Succesul înregistrat cu albumul „Sting în the Tail” a convins o lume întreagă că trupa Scorpions încă mai are multe de spus pe scena muzicii rock internaționale.

Scorpions este o trupă germană de rock, originară din Hanovra. Trupă a fost înființată în 1965 și are în componența actuală cinci muzicieni care provin din țări diferite.

Celebră în anii ’80 pentru piese precum „Rock You Like a Hurricane”, „No One Like You”, „Still Loving You”, trupa Scorpions s-a afirmat ca fiind cel mai valoros grup heavy al Germaniei! Balada „The Wind of Change / Vântul schimbării”, lansată în 1990 și considerată un simbol al căderii Zidului Berlinului, a devenit un succes la scară mondială, fiind cel mai bine vândut single al anului 1991.

Amplasarea locurilor la concertul trupei Scorpions

Asocierea trupei The Scorpions cu prăbușirea Zidului Berlinului a fost consacrată în 1999. Astfel, cu ocazia ceremoniilor organizate pentru a marca a 10-a aniversare a căderii Zidului, rockerii germani au interpretat piesa „The Wind of Change” acompaniați de o orchestră compusă din 160 de violoniști. De-a lungul carierei sale, formația a vândut mai bine de 75 de milioane de albume în întreaga lume.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

– SUPER VIP: 400 lei – bilet cu loc la tribuna centrală

– VIP: 325 lei – bilet cu loc la tribuna laterală

– GOLDEN CIRCLE: 250 lei

– NORMAL CIRCLE: 150 lei

Biletele pot fi cumpărate de la 1 octombrie, online de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro dar și din Magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’€™s).

Începând de ieri, 7 octombrie, biletele sunt disponibile în toate magazinele aflate în rețeaua BILETOO.

Concertul „SCORPIONS” va avea loc pe 14 Decembrie 2013 la Pavilionul Central din Romexpo și este un eveniment organizat de Project Events.