Trupa Sistem se retrage din muzică! Află când va fi ultimul lor concert

Apropo.ro / 11.09.2012, 15:30
Trupa Sistem se retrage din muzică! Află când va fi ultimul lor concert
După 12 ani de carieră, trupa Sistem a decis că este momentul să ia o pauză pe termen nelimitat. Ultimul lor concert va avea loc pe 15 septembrie, în cadrul Pro Istoria Fest de la Sighișoara.

Trupa Sistem a decis, de comun acord, încă de la începutul acestui an să ia o pauză muzicală.

După 12 ani de prezență neîncetată pe scenele din România, formația Sistem a decis să ia o vacanță pe termen nelimitat. Principalul motiv este lipsa de pauză în cei 12 ani de activitate. Am tot expirat și am uitat să inspirăm. De asemenea, lipsa de motivație din punct de vedere profesional, numărul limitat de locuri în care show-urile Sistem se pot desfășura în condiții optime și muzica difuzată în acest moment la radiourile comerciale ne fac să credem că o pauză este binevenită„, spun membrii trupei Sistem – Zoli, Cici, Phlo, Robi și Nashu -, într-un mesaj transmis fanilor și postat pe site-ul lui Zoli Toth.

Sistem – Soare de pe tare.ro

Mulțumim sincer și din suflet tuturor celor care au fost alături de noi în acest timp: artiști, tehniceni, impresari, case de discuri, organizatori de evenimente, presă și nu în ultimul rând fanilor formației Sistem„, mai spun membrii trupei Sistem.

Ultimul concert al trupei Sistem va avea loc pe 15 septembrie, la Pro Istoria Fest de la Sighișoara, informează Zoli Toth, liderul trupei, pe site-ul personal.

Citește mai multe detalii despre retragerea trupei Sistem, pe Mediafax.ro