Trupa The dAdA prezintă un un spoof după DJ Sava&Misha – “Tenerife”

Apropo.ro / 17.08.2013, 17:00
Trupa The dAdA prezintă un un spoof după DJ Sava&Misha – “Tenerife”
Spoof-ul The dAdA vorbeşte despre paşii distracţiei pe care îi face oricine ajunge în cea mai libertină staţiune de pe malul Mării Negre.

Tonul general este nebun şi amuzant , de la muzică până la versuri. Spre exemplu, negativul piesei este reconstruit cu un set minimal de instrumente, condimentate cu sunete neconvenţionale. Melodia se cântă cu o tobă mare, un bas, o chitară, o sticlă de bere de 0.33 ml, o sticlă de apă plată umplută cu sare, o trompetă falsă şi nişte brelocuri sub formă de broscuţe cărora li se aprind ochii şi scot sunete ascuţite.

Versurile sunt, de asemenea, expresia stării de bine pe care cei patru băieţi au avut-o în timp ce lucrau la această piesă. „Prăjeală, dar nu de la soare, vin băut în baldachin, o fată pe nume Carlito care ne sperie pe toţi, cei 14 cozonaci băuţi reprezentând graniţa pe care, dacă o treci, ai şanse tot mai mari să ajungi în cort cu un monstru – noi l-am denumit Chupacabra -, toate acestea compun povestea unei zile obişnuite din viaţa unui turist din Vama Veche. Ideea de spoof şi aerul exclusiv de online ne-au făcut să renunţăm la masca zâmbetului profesional şi să dăm drumul nebuniei The dAdA”, spune Mihai, basistul formaţiei.