Trupa The Rolling Stones, patru concerte aniversare

De: Gabriela Voicu / 16.10.2012, 09:59
Trupa The Rolling Stones, patru concerte aniversare
Trupa britanică The Rolling Stones a confirmat că va susține patru concerte la sfârșitul acestui an, pentru a marca împlinirea a 50 de ani de la înființare.

Trupa britanică The Rolling Stones a confirmat, luni, într-o conferință de presă, că va susține patru concerte la sfârșitul acestui an, pentru a marca împlinirea a 50 de ani de la înființare.

În 2007, formația The Rolling Stones a concertat și în România, pe stadionul Lia Manoliu din București.

Grupul britanic va susține două show-uri la O2 Arena din Londra, pe 25 noiembrie și pe 29 noiembrie, și alte două concerte la Prudential Center din Newark, pe 13 decembrie, respectiv 15 decembrie.

Ronnie Wood

Chitaristul Keith Richards, basistul Ronnie Wood, solistul Mick Jagger și toboșarul Charlie Watts vor susține aceste show-uri pe o scenă ce va avea forma logoului emblematic al trupei, iar organizatorii au spus că acele concerte vor reprezenta o experiență high-tech deosebită.

Aceste concerte marchează, totodată, lansarea unui nou joint-venture în industria muzicală, Virgin Live, format din Virgin Group și Dainty Group, care va deveni unul dintre cei mai mari organizatori de concerte pe plan mondial.

În seria de evenimente care marchează cea de-a 50-a aniversare a trupei The Rolling Stones se înscrie lansarea unui album greatest hits, intitulat „GRRR!”, care va ajunge pe piață pe 12 noiembrie, dar și lansarea unui nou film documentar despre grupul britanic, care va avea premiera în cadrul Festivalului de Film de la Londra.