Trupa URMA lansează albumul „Lost and Found” pe 23 noiembrie 2013

Apropo.ro / 17.10.2013, 17:15
Trupa URMA lansează albumul
URMA lansează cel mai nou material discografic "Lost and Found" pe 23 noiembrie 2013, la Cinema Patria din București, de la ora 20.00.

URMA revine cu un nou material de studio, ce conține 11 piese, din care putem menționa „Terminus” „All Wrong” sau „Cine Iubește și Lasă”, videoclipurile acestor single-uri depășind deja 1.000.000 de vizualizări pe YouTube.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău

Biletele pentru concertul de lansare URMA – „Lost End Found” pot fi găsite online pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro și în rețelele Myticket, Eventim și Biletoo la următoarele categorii și prețuri:

• Premium (în număr limitat) – 70 de lei până în ziua concertului și 100 de lei la intrare

• Acces Normal – 50 de lei până în ziua concertului și 80 de lei la intrare

Pe www.iabilet.ro poți comanda atât bilete în format electronic (print @ home – plătești cu cardul online sau cu PayPal), cât și bilete în format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, vă rugăm să ne contactați la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (între 09:00 și 18:00, de luni până vineri).

Noul album a fost înregistrat în studiourile ISV , avându-l ca inginer de sunet pe Alexandru Redes, absolvent Alchemea College of Audio Engineering.

poster urma

Masteringul a fost realizat în Anglia de către Neil Pickles, Director and Lecturer at Alchemea College of Audio Engineering, care a colaborat pe parcursul carierei sale cu artiști precum Groove Armada, Fun Lovin” Criminals, Basement Jaxx sau A Perfect Circle.

Construit integral sub deviza „fără compromisuri”, pe durata a ultimilor patru ani, noul material discografic va fi oferit publicului într-un format de excepție, respectiv un jurnal fotografic de 120 de pagini ce oferă imagini inedite surprinse de fotograful formației, Radu Dumitrescu, care a însoțit pas cu pas grupul de muzicieni pe parcursul călătoriei muzicale intitulate „LOST END FOUND”.

Având ca baza de selecție mai mult de 50.000 de fotografii, efectuate în cadrul repetițiilor, ședințelor de studio, concertelor memorabile din Silver Church, Ateneu sau Sala Palatului și a concertelor din străinătate susținute în Budapesta, Freiburg, Londra, Paris sau Berlin, artwork-ul noului material este semnat de Cristian Ioan Gutau, responsabil de altfel pentru grafica întregii discografii URMA.

Produs de Mani Gutau / Catapulta Records, în parteneriat cu Fundația Pro Patrimonio și Ordinul Arhitecților din România, noul album atrage atenția asupra unor monumente de patrimoniu ce necesită intervenție imediată, privind reabilitarea și restaurarea lor.

 


 

Urme arhitecturale pierdute ce trebuiesc protejate și prețuite cu responsabilitate și considerație.

Folosind exemple pozitive precum Casa Mincu / București sau Uzinele de Apă / Suceava, unde un grup de arhitecți voluntari, dedicați și entuziaști au reușit cu eforturi constructive să salveze și să redea comunității monumente de patrimoniu inestimabile, noul album atrage atenția asupra unor urme arhitecturale de poveste, din care putem menționa Palatul Cantacuzino, Sinagogă din Timișoara sau Cazinoul Constantă, care necesită o reabilitare și restaurare imediată, pentru a nu deveni urme pierdute iremediabil, precum Hala Matache sau Moară lui Assan.

Mai multe detalii despre acest inedit parteneriat, despre intențiile noului album discografic și modul său unic de prezentare, vor fi dezvăluite în cadrul concertului de lansare susținut la Cinema Patria în dată de 23 noiembrie de la ora 20:00.

Începând cu data de 24 noiembrie albumul „Lost End Found” va fi disponibil și în format digital, fiind distribuit internațional în cadrul celor mai cunoscute magazine digitale, din care menționăm iTunes, Google Play, Amazon, Deezer sau Spotify.