Trupa Vama lansează un nou album, printr-un concert de poveste la Sala Palatului

De: Dragos Tanase / 21.03.2012, 17:28
Trupa Vama lansează un nou album, printr-un concert de poveste la Sala Palatului
Formația Vama lansează un nou album, printr-un concert la Sala Palatului, pe 28 mai. Noul material discografic se numește "2012" și reunește 14 cântece despre iubire, libertate, speranță, vise, schimbare.

Albumul este produs de Vama și Agenția de Vise și va include single-urile „Cântec de găsit” și „Copilul care aleargă către mare”.

Temele universale care se regăsesc frecvent în versurile Vama sunt abordate pe acest album dintr-o perspectivă nouă.

vama – fericire de pe tare.ro

„Pentru noi acest album înseamnă foarte mult. Mai mult dâcat un material muzical, este o opțiune. Aceea de a face muzica în care credem. Nu e ușor în vremurile noastre, dar este extrem de important să fii mulțumit și împăcat cu ceea ce creezi. Așa că, putem spune cu mâna pe inimă că asta este muzica pe care știm și vrem s-o facem. Fără compromisuri. Și cu multă speranță”, spune Tudor Chirilă.

Spectacol-poveste la Sala Palatului

Recunoscuți pentru explozia de energie pe care o provoacă în concerte, membrii formației promit un show unic la Sala Palatului:

„Încercăm să punem în joc toate resursele creative care să dea forță vizuală muzicii noastre. Concepem un show care să fie mai mult decât un concert: o poveste. Ne vom folosi de tot arsenalul din dotare: lumini, video, momente de teatru, dans. Publicul va pleca de la acest eveniment cu imagini foarte puternice întipărite pe retină. Va fi mai mult decât divertisment”, promite același Tudor Chirilă.

Cadou pentru fanii de pe Facebook

Odată cu lansarea noului album, Vama pregătește multe surprize pentru fanii care intră pe pagina de Facebook a trupei. Pentru început, formația a pus la dispoziția acestora 300 de bilete cu discount de 20%. Astfel, fiecare fan Vama de pe Facebook poate descărca un cod unic pe care îl poate folosi pentru cumpărarea unui bilet cu discount de pe www.eventim.ro.

Componența formației Vama:

Tudor Chirilă – voce

Eugen Caminschi – chitară

Gelu Ionescu – clape

Lucian Cioargă – tobe

Dan Opriș – bass.

Trupa Vama lansează albumul

Trupa Vama lansează albumul „2012”

Biletele la concert au fost puse deja în vânzare și se găsesc online pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.vreaubilet.ro, la casa de bilete a Sălii Palatului, în librăriile Cărturești, Humanitas, Diverta, Adevărul, Mihai Eminescu, în magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, Muzica și la oficiile Poștei Române semnalizate Bilete.ro.

Foto: Dragoș Lumpan