Trupa Vank revine sub forma de „Vunk”!

Apropo.ro / 19.05.2009, 15:26
Trupa Vank revine sub forma de
Baietii din trupa Vank se intorc in forta, in lumea muzicala, cu melodia "La orice ora" si cu un nume nou: Vunk!

Dupa ce in 2004 au lansat albumul intitulat "Best of Vank" si au cucerit toate topurile cu piese precum "Iubire cu imprumut" si "Balada pentru o minune", baietii din trupa Vunk* se intorc in forta in lumea muzicii cu “La orice ora”, prima piesa pe care trupa o lanseaza dupa mai bine de patru ani!

"Cu La orice ora ne intoarcem la radacinile noastre, la spiritul primului nostru album, care aparea acum 10 ani. Cu un sound nou, si pentru noi si pentru piata noastra muzicala, reincepem lupta cu lipsa de atitudine si de mesaj din majoritatea pietii muzicale romanesti actuale.", declara Cornel Ilie.

"La orice ora putem fi dati pe spate, scosi din minti, terminati de placere sau de nervi de cineva, iar de cele mai multe ori, de catre aceeasi persoana, acelasi cineva care de la un moment la altul poate sa-ti transforme lumea din ceva monoton intr-un parc de distractii si invers.", completeaza artistul.

Totusi, in tot acest timp baietii nu au stat degeaba, ci au lucrat indelung pentru un nou proiect muzical, viitorul album al trupei ce va fi lansat pe piata in toamna acestui an impreuna cu MediaPro Music.

*Dupa plecarea din trupa a lui Alex, cei trei membri ai trupei, in frunte cu Cornel Ilie, au hotarat ca numele trupei sa se schimbe din Vank in Vunk.

Vank – "Regele soselelor":

 

Vank – Regele soselelor de pe tare.ro