Trupa Voltaj continuă campania #DeLaCapat

De: Cătălina Matei / 10.12.2014, 10:56
Trupa Voltaj continuă campania #DeLaCapat
De câte ori nu am luat-o de la capăt şi am încercat să trecem peste clipele cu nori din viaţa noastră? De câte ori nu ne-am bucurat de prezenţa unui prieten drag care ne-a fost alături şi care ne-a făcut să vedem soarele din spatele norilor? Umanitatea are nevoie de noi şi noi avem nevoie de oameni calzi, dornici să ajute, oricum şi oricând.

Va mai aduceţi aminte povestea Loredanei Neagu, tânăra din Buzău care a returnat poliţiei un portofel găsit pe stradă? În colaborare cu asociaţia Habitat for Humanity România, trupa Voltaj porneşte la drum spre Buzău să dea o mână de ajutor la construcţia casei în care tânăra va locui din ajunul Crăciunului.

Campania #DeLaCapat, iniţiată de Voltaj odată cu lansarea piesei şi videoclipului „De la capăt”, continuă, şi fiecare dintre noi poate să se implice prin susţinerea unei poveşti emoţionante. Un exemplu pentru toată lumea, membrii trupei Voltaj au început dis-de-dimineaţă să lucreze alături de Loredana la construcţia locuinţei în care va petrece sărbătorile de iarnă, căminul în care tânăra va combate frigul de afară şi se va bucura de liniştea zilelor ce vor veni.

Nimeni şi nimic nu ne poate împiedica să ajutăm, să oferim linişte, să aducem fericire. Un motiv în plus că fiecare dintre noi să devină model pentru generaţiile viitoare.

www.delacapat.ro