Trupa VUNK a lansat un nou videoclip, “La nebunie”, odată cu un concert în aer liber!

De: Cătălina Matei / 25.11.2014, 11:28
Trupa VUNK a lansat un nou videoclip, “La nebunie”, odată cu un concert în aer liber!
VUNK a lansat aseară, în cadrul unuia din cele mai spectaculoase concerte în aer liber din ultima perioadă, cel mai nou videoclip al formaţiei, “La nebunie”. Clipul a fost vizionat simultan atât de către toţi cei adunaţi în Piaţa George Enescu din Bucureşti, cât şi în peste alte 20 de oraşe din ţară. Mai mult decât atât, concertul a fost transmis live pe Internet.

Piesă „La nebunie” este cel mai recent extras de single de pe albumul „Nu scăpa nimeni (fără emoţii)”, lansat în 2012.

Decizia trupei de a lansa această piesă este pe cât de surprinzătoare, pe atât de naturală, asta şi pentru că se apropie perioada în care oamenii resimt cel mai mult nevoia acelui Suflet Pereche care să-i însoţească în toate călătoriile lor.

Acest cântec vine ca un imn al celor ce-şi cauta jumătatea, o speranţă şi o motivaţie dar şi că o declaraţie de dragoste a celor ce şi-au găsit sufletul pereche.

„Melodia şi clipul nostru vorbesc despre căutări, despre călătoria pe care o facem mai mereu spre sufletul nostru. Pentru unii, asta înseamnă să-şi întâlnească perechea, pentru alţii să-şi găsească liniştea sau să se regăsească, însă pentru noi toţi este o călătorie necesară, pe care o facem chiar şi atunci când stăm pe loc. Poate cea mai importantă călătorie pe care o facem în viaţă, pentru că nu tot timpul ştim drumul pe care să mergem”, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.


Videoclipul vine totodată şi ca un prim cadou de sărbători pentru toţi fanii trupei, având în spate o echipă ce a dat dovadă de o implicare mai mult decât intensă în întreaga producţie. „Am lucrat pentru prima dată cu echipa fotografului Alex Galmeanu şi ne bucurăm că a ieşit unul dintre cele mai emoţionante clipuri ale noastre şi dintre cele care sunt acum pe piaţa”, a încheiat Cornel.

Vunk – “La nebunie”, videoclip lansat împreună cu MediaPro Music: