Trupa Vunk și Antonia, câștigătorii „Best Romanian Act” de la MTV Europe Music Awards 2012

Apropo.ro / 15.10.2012, 11:00
Trupa Vunk și Antonia, câștigătorii
Trupa Vunk și Antonia au câștigat, cu hit-ul "Pleacă", secțiunea "Best Romanian Act" din cadrul MTV Europe Music Awards 2012.

Trupa Vunk și Antonia, câștigătorii „Best Romanian Act” cu piesa „Pleacă”, vor concura acum și la categoria „Best European Act” din cadrul MTV Europe Music Awards 2012.

Câștigarea «Best Romanian Act» este cea mai mare bucurie a noastră din acest an, pentru că am văzut, încă o dată, cât de mult le place românilor piesa noastră. Totuși, vorba cântecului, mâine o să ne treacă, pentru că acum suntem în faza în care putem să fim primii artiști români care câștigă «Best European Act». Așa că îi rugăm, din nou, pe fanii noștri și fanii piesei «Pleacă» să ne voteze și la această categorie și, împreună, să facem istorie„, declară Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

Vunk feat Antonia – Pleaca de pe tare.ro

Începând de luni, 15 octombrie, Vunk concurează la „Best European Act” cu cei care au câștigat secțiunile locale din Europa. Dacă, după o săptămâna de vot, trupa va reuși să treacă și de această categorie, va intra în marea finală – „Worldwide Act„, pentru care se votează din 22 octombrie până pe 9 noiembrie.

Citește mai multe detalii despre A fost anunțată piesa câștigătoare la „Best Romanian Act” MTV Europe Music Awards, pe Mediafax.ro