Trupa Vunk va face „Înconjurul lumii”, între 13 martie și 4 aprilie

De: Carmen Ulian / 19.02.2015, 17:00
Trupa Vunk va face
Trupa Vunk va face "Înconjurul lumii" în 23 de zile, într-un turneu acustic susținut în 18 orașe din România și Republica Moldova, în perioada 13 martie - 4 aprilie, în care va cânta "cele mai iubite, fredonate și cunoscute piese ale sale".

Turneul pornește de la ideea că România nu este o țară, ci o lume, iar, din 13 martie până în 4 aprilie, trupa Vunk va ajunge în 18 orașe pentru a-și întâlni fanii și pentru „a regăsi frumusețea lumii românești în toate colțurile ei”, se mai arată în comunicatul citat.

«Înconjurul lumii» este cea mai mare provocare a noastră din ultimii 4 ani, pentru că mergem în 18 orașe cu un altfel de spectacol decât cel pe care îl știe lumea. Reinterpretarea, reorchestrarea tuturor hiturilor Vunk într-o cu totul altă formă, cu alt sound și alte ritmuri, ne-au făcut să ne reîndrăgostim de unele dintre piesele noastre, să le redescoperim. Asta o să se întâmple și cu toți cei care vor veni la aceste concerte, vor reinterpreta și ei versurile noastre și tot ce spunem printre rândurile lor”, a declarat Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

În deschiderea concertelor, cei prezenți în sală o vor asculta pe Alexandra Ușurelu.

Tot ce se va întâmpla în acele ore în sală va fi deosebit de emoționant, pentru că venim în aceste orașe să ne cunoaștem mai de aproape fanii și le vom propune să facem un schimb de vise. Pe unele sperăm să le și putem împlini. Cu siguranță, unul dintre visele noastre se îndeplinește începând cu 13 martie, când vom pleca în acest turneu„, a adăugat Cornel Ilie.

Turneul acustic „Înconjurul lumii” începe pe 13 martie, la Pitești (Casa de Cultură a Sindicatelor), în același oraș în care trupa a concertat pentru prima dată în țară, în actuala ei componentă. „Înconjurul lumii” va continua, pe 14 martie, la Brașov (Centrul Cultural Reduta), pe 18 martie, la Bacău (Ateneul Mihail Jora), pe 19 martie, la Focșani (Ateneul Popular), pe 20 martie, la Galați (Teatrul Dramatic Fani Tardini) și, pe 21 martie, la Iași (Casa de Cultură a Studenților).

Turneu continuă, pe 22 martie, la Chișinău (Filmarmonica), pe 23 martie, la Suceava (Casa de Cultură a Sindicatelor), pe 24 martie, la Piatra Neamț (Teatrul Tineretului), pe 25 martie, la Târgu Mureș (Palatul Culturii), pe 26 martie, la Cluj-Napoca (Casa de Cultură a Studenților), pe 27 martie, la Zalău (Casa de Cultură a Sindicatelor), pe 28 martie, la Deva (Teatrul de Artă), pe 29 martie, la Timișoara (Filarmonica Banatul), pe 30 martie, la Drobeta-Turnu Severin (Casa Tineretului), pe 2 aprilie, la Otopeni (Centrul Cultural Ion Manu), pe 3 aprilie, la Constanța (Teatrul de Stat), iar, pe 4 aprilie, la Tulcea (Centrul Cultural Jean Bart).

Biletele pentru concerte pot fi procurate din rețeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Diverta, Uman, la oficiile Poștei Române, precum și online, pe www.iabilet.ro, dar și la casele de bilete ale sălilor de spectacol. Acestea costă 70 de lei, dar, până la data de 1 martie, pot fi cumpărate la prețul de 50 de lei. Elevii și studenții beneficiază de un tarif special, de 40 de lei.

Toate concertele vor începe la ora 19.00, iar mai multe detalii pot fi găsite pe pagina oficială de Facebook a trupei (https://www.facebook.com/VunkOfficial).

Tags: