Trupa Zdob și Zdub concertează în București pe 8 mai

De: Marian Andrei / 18.04.2014, 18:00
Trupa Zdob și Zdub concertează în București pe 8 mai
Trupa Zdob și Zdub sărbătorește 20 de ani de la lansare, printr-un concert pe care îl va susține pe 8 mai, în Hard Rock Café din București.

La cererea publicului, după concertul sold out din ianuarie și datorită cererii mari de bilete, Zdob și Zdub revine la Hard Rock Cafe pe 8 mai, de la ora 21.30.

Înființată în urmă cu 20 de ani, trupa Zdob și Zdub are nouă albume la activ și mii de concerte în țară și străinătate, alături de mari nume ale scenei internaționale, precum Rage Against The Machine, Red Hot Chilli Peppers, Emir Kusturica, Soulfly și Garbage.

Cel mai recent album al trupei, „Basta Mafia”, lansat oficial în 2013, este rodul unei munci de aproape doi ani. Pe album este inclus și single-ul „Moldovenii s-au născut”, lansat în România la sfârșitul lunii ianuarie, care se bucura deja de popularitate în rândul publicului.

Pentru concertul din 8 mai, biletele s-au pus în vânzare pe www.iabilet.ro, în rețeaua de magazine Uman din toată țara și la Hard Rock Café, la prețurile de 80 de lei (VIP, cu loc la masă) și 60 de lei (acces general, fără loc la masă, în fața scenei).

Biletele „cu loc în picioare” se pot găsi și în rețelele Eventim, Myticket și Bilete.ro, dar și pe www.iabilet.ro , www.eventim.ro, www.myticket.ro și www.bilete.ro, precum și în toate punctele clasice de vânzare de bilete din țară (Diverta, Germanos, magazinele Vodafone și Orange, magazinul Muzica etc.).