Trupa Zero lansează un nou single, “Dragoste amară”

Apropo.ro / 17.02.2015, 10:56
Trupa Zero lansează un nou single, “Dragoste amară”
Băieţii de la Trupa Zero, cei mai noi artişti MediaPro Music, lansează un nou single, “Dragoste amară”, alături de un videoclip inedit, în regia lui Alex Ceauşu.
“Dragostea amară este ca o cafea neîndulcită: ai nevoie de ea, dar nu ţi place gustul. Mulţi oameni se complac în relaţii care nu mai merg, însă nu au curajul să pună punct! Piesa pare să aibă un mesaj trist, dar noi îl vedem ca pe un nou început… al unei noi iubiri!”, a spus Alex, toboşarul trupei. 
 
Nouă piesă marca Trupa Zero este compusă de Vlad Manolache şi Alex Cotoi, iar textul este scris de Vlad Manolache şi Laurenţiu Costea. Filmările pentru videoclip au avut loc pe durata unei nopţi, într-un teatru din Ilfov. 
 
Trupa Zero, înfiinţată în 2006, are patru membri: Laur – voce, Papu – chitară, Vlad – bas şi Alex – tobe. Formaţia a ajuns în finala naţională a concursului Eurovision din 2008 cu piesa “Come this way”, compusă de Marius Moga. Un an mai târziu, piesa “Sunny Days” a ajuns în finala aceleiaşi competiţii, unde a ocupat locul 4. Imediat după lansarea videoclipului “Sunny Days”, trupa şi-a lansat şi albumul de debut, cu acelaşi nume. În 2010, trupa a participat iar la Eurovision, cu „Lay Me Down”.
 
Puteţi urmări aici videoclipul Trupa Zero – “Dragoste amară”: