Trupa Zero și Alexandra Stan au „Inimă de gheață” (Videoclip)

De: Dragos Tanase / 09.05.2014, 18:30
Trupa Zero și Alexandra Stan au
Formația Zero a lansat cel mai nou videoclip intitulat "Inima de gheață", alături de solista Alexandra Stan. Piesa este o coproducție a casei de discuri Roton și Fonogram Studios și prima colaborare a artistei cu o trupă autohtonă.

„Inima de gheață” vorbește despre suflete pereche, despre cei care caută o viață întreagă iubirea adevărată. Însă, uneori se întâmplă ca în această explorare să suferi din dragoste și să te îndrăgostești de persoanele nepotrivite. Cu toate acestea, mesajul piesei este acela că speranța nu trebuie să moară pentru că pe fiecare îl așteaptă, undeva, acel cineva care îi va face viața minunată.

„Am auzit ”Inima de gheata” pentru prima dată în studio și mi-a plăcut, așa a început colaborarea. Este o piesă frumoasă, cu mesaj și cu emoții, așa că sper să vă placă”, a declarat Alexandra Stan.

Videoclipul, în regia lui Khaled Mokhtar, prezintă într-o manieră melancolică faptul că majoritatea oamenilor așteaptă respectiva persoană specială și că adesea nu este cea la care ne așteptam. Atât piesa cât și videoclipul sunt despre a nu renunța, despre lupta pentru a avea ceea ce îți dorești, chiar dacă uneori durează un timp până topești o inimă de gheață.

„Pentru trupă Zero ”Inima de gheata” este un alt pas, unul pe care ni-l doream. Piesa are mesaj, are sound-ul potrivit, iar vocea Alexandrei se potrivește perfect. Ne bucura colaborarea și speram că piesă să fie pe placul tuturor”, a declarat Vlad Manolache, basistul trupei Zero.