Trupele Boyzone și Linkin Park au lansat noi single-uri

De: Dragos Tanase / 22.03.2014, 10:00
Trupele Boyzone și Linkin Park au lansat noi single-uri
Boyzone, una dintre cele mai iubite trupe de băieți din lume, revine cu un nou single de pe albumul "BZ20", lansat la sfârșitul lui 2013. Piesa se numește "Light Up The Light" și a fost scrisă de Ed Hill & Josh Kear și produsă de Paul Meehan, Matt Furmidge și Brian Rawling.

Trupa irlandeză Boyzone a luat ființă în 1993 și este formată din Keith Duffy, Michael Graham, Ronan Keating și Shane Lynch.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Boyzone a lansat peste 24 de single-uri de succes și 5 albume de studio: ‘Said and Done’ (1994), ‘A Different Beat’ (1996), ‘Where We Belong’ (1998), ‘Brother’ (2010) și ‘BZ20’ (2013).

Și trupa Linkin Park revine cu un nou single, intitulat ‘Guilty All The Same’, pe care îl interpretează alături de legendarul rapper new yorkez Rakim. ‘Guilty All The Same’ face parte de pe viitorul album al celor de la Linkin Park, care nu are încă un nume.

Trupa a lansat 11 albume de studio, până acum, printre care: ‘Hybrid Theory’, ‘Meteora’, ‘A Thousand Suns’ sau ‘Collision Course vs. Jay-Z’.

Pe data de 4 martie, Linkin Park a anunțat turneul „Carnivores” susținut împreună cu 30 Seconds To Mars și AFI, care va debuta pe data de 8 august în West Palm Beach, Florida și va continua pe tot teritoriul Statelor Unite până pe data de 19 septembrie.