Trupele speciale “S.W.A.T” şi “SEAL” revin cu misiuni noi – FOTO

Apropo.ro / 19.03.2019, 12:07
Trupele speciale “S.W.A.T” şi “SEAL” revin cu misiuni noi – FOTO
Andrei Burz-Pînzaru

Începând din 8 aprilie, de la ora 22:00, trupele speciale “S.W.A.T.” şi ”SEAL” revin pe micul ecran cu noi misiuni în sezonul doi. Timp de două ore, în fiecare luni seară, cei doi eroi, Hondo (Shemar Moore) şi Jason Hayes (David Boreanaz), alături de echipele lor, aduc porţie dublă de acţiune şi adrenalină la AXN.

Sezonul doi din S.W.A.T. debutează în forţă de la ora 22.00 şi îi găseşte pe Daniel „Hondo” Harrelson şi echipa sa, ultima redută în aplicarea legii în Los Angeles, pe urmele unor traficanţi care au răpit nouă copii din Haiti. Un puternic cutremur care loveşte oraşul aruncă totul în haos şi ameninţă cursa contra cronometru pentru a îi găsi atât pe micuţii răpiţi, cât şi pe răpitorii lor. În acelaşi timp, în noul sezon, conflictele personale ale membrilor S.W.A.T., în special cel dintre Hondo şi Street, încep să afecteze întreaga echipă şi pun în pericol buna desfăşurare a misiunilor.

Stephanie Sigman, Jay Harrington, Alex Russell, Kenny Johnson îşi reiau rolurile în noul sezon, cu Shawn Ryan (“The Shield”, “Chicago Code”) şi Aaron Rahsaan Thomas (“Friday Night Lights”, “CSI: NY”) producători executivi.

De la ora 23.00, SEAL, drama militară care urmăreşte vieţile profesionale şi personale ale membrilor celei mai de elită unităţi Navy Seal, revine cu noi misiuni clandestine, peste tot în lume.  Acţiunea noului sezon are loc la câteva luni după întoarcerea echipei Bravo din teatrele de război, cu Jason complet refăcut în urma contuziei suferite. Însă o nouă criză cu ostatici americani şi o ameninţare cu bombă pe o platformă petrolieră îi poartă în Golful Guineea. Conflictele nu ocolesc nici unitatea SEAL, unde Ray (Neil Brown Jr) contemplează cu ideea de a se înrola în altă echipă SEAL, după ce a pierdut încrederea lui Jason.

Sezonul doi, produs de John Glenn (Allegiance) şi Christopher Chulak (E.R), îi readuce alături de Boreanaz şi Brown Jr. şi pe Max Thierot, AJ Buckley, Tony Trucks şi Jessica Pare.
Trupele speciale “S.W.A.T.” şi ”SEAL” ştiu mai bine ca oricine ce înseamnă curajul, sacrificiul, loialitatea şi îşi pun din nou vieţile în prima linie a focului pentru a îi salva pe cei care sunt în pericol, începând de luni, 8 aprilie, la AXN.