Trupul neinsufletit al lui Marian Cozma a fost adus in Bucuresti (Prosport)

Apropo.ro / 11.02.2009, 08:52
Trupul neinsufletit al lui Marian Cozma a fost adus in Bucuresti (Prosport)
Dupa un drum chinuitor, care a inceput marti la ora 10.30, cortegiul funerar care l-a adus acasa pe Marian Cozma a ajuns in Bucuresti in aceasta dimineata, in jurul orei 3, scrie Prosport.

Trupul neinsufletit al handbalistului a fost dus la casa parintilor, din cartierul Tei, acolo unde sute de oameni au tinut sa fie prezenti pentru a-si exprima regretul pentru cele intamplate.

Marti Ora 23:45: Cortegiul funerar a sosit la Ramnicu Valcea, acolo unde 2500 de oameni au venit cu flori, au plans si au aprins lumanari pentru Marian Cozma. Alaturi de oficialitati, handbalistele de la Oltchim au fost prezente si i-au adus un ultim omagiu fostului international. Handbalista Ada Nechita (accidentata) a venit in carje pentru a-si lua ramas bun de la Marian Cozma.

Tatal sportivului, Petre Cozma, a primit un tricou cu numarul 8. Suporterii din Valcea au avut un banner pe care era scris "NU TE VOM UITA MARIAN COZMA" si i-au scandat numele fostului handbalist.

Petre Cozma a povestit celor prezenti cum s-a intamplat tragicul eveniment. "Au fost 27 de oameni, nu aveai ce sa le faci! Erau tigani si inauntru si la iesire. Copiii nici nu au stiut in ce se baga. Daca era bataie cu pumnii goi sunt convins ca baiatul meu iesea invingator", a spus tatal lui Marian, dupa care a izbuncnit in lacrimi.

Miercuri Ora 01:00: Trupul neinsufletit al lui Marian Cozma a ajuns la Pitesti. Cei prezenti in fata Salii Sporturilor au strigat "TE VOM IUBI MEREU", in timp ce tatal handbalistului a spus cateva cuvinte, cu ultimele puteri. "Fiul meu a fost primit ca un erou pentru ca a facut ceva pentru tara asta! Pacat ca nu poate sa mai faca! Nu mai am lacrimi, ca as mai varsa una pentru baiatul meu…", a spus Petre Cozma, dupa care a plecat, impreuna cu cortegiul funerar, spre Bucuresti.

Miercuri Ora 02.50: Cortegiul funerar a ajuns in Bucuresti! Marian Cozma va fi inmormantat vineri, la cimitirul Pipera.

Mai multe detalii despre cum a fost primit cortegiul funerar al lui Marian Cozma in orasele prin care a trecut, pe Prosport.ro.

Sursa foto: Prosport

Afla mai multe detalii despre Marian Cozma!