Tu cum ai face-o? Cele mai ciudate nunti! (POZE)

Apropo.ro / 02.09.2009, 15:22
Cand vine vorba de nunta, multi miri aleg sa o faca in moduri unice, spre deliciul invitatilor la eveniment.

Cum a fost nunta ta? Aaaa, nu esti casatorit?

Dar daca te-ai casatori, te-ai imbraca impreuna cu alesul/aleasa ta in personajele preferate din serialul pe care-l descarci (cumva ilegal?:))pentru vizionare in fiecare seara?

Sau ai alege ca ceremonia sa se desfasoare intr-un loc in care putini s-ar aventura?

Daca ai vrea sa ai o nunta altfel, iti dam noi cateva idei, pentru ca perechi de insuratei de pe intreg mapamondul au ales sa-si faca nunta in moduri din cele mai ciudate.

Iata cele mai trasnite 5 nunti care au avut loc prin lume!

1. Nunta bungee

Jiang Dezhang (27 de ani) si iubitica lui Tie Guangju (26 de primaveri) au spus "Da!" din varful unei cladiri din provincia Yunnan (China).

Dupa ce au pecetluit legatura lor, cei doi s-au aruncat la propriu spre invitati, ajutati de corzile de bungee jumping cu care erau legati. Asta da legatura trainica!

Nunta bungee

Cei doi n-au ales intamplator cladirea de 30 de metri. Este cea in care lucreaza ca oameni de serviciu!

2. Nunta "Razboiul Stelelor"

Tenille Kuhlman, cu 9 ani mai mica decat sotul ei, Thomas (39 de ani batuti pe muchie) s-au gandit sa-si reinnoiasca juramintele la o conventie din San Diego, in 2008.

Ceremonia s-a bazat pe limbajul, costumele si invataturile rasei Mandaloria (pura fictiune, stati linistiti!), iar la nunta au asistat membrii fan clubului Razboiul Stelelor, din care faceau si mirii parte.

Nunta Star Wars

Forta fie cu voi!

3. Nunta creepy (n.r. nota 10 pentru machiaj)

Kanjana Ketkaew (este domnisoara cu scorpionul plimbandu-se lejer pe gat, in loc de esarfa probabil) l-a luat de sot pe Bunthawee Sengwong. S-a intamplat in 2006, de Valentine’s Day.

Domnisoara nu este straina de ipostaze horror, cata vreme se poate lauda cu faptul ca a stabilit un record aparte: a stat 32 de zile intr-o cusca de plastic impreuna cu 3.400 de scorpioni. Nu stim daca ea si sotul ei sunt in aceasta zodie, cert este ca si Bunthawee a rezistat 28 de zile alaturi de 1.000 de taratoare.

Nunta Creepy

Sa stiti ca domnul nu are o pipa intre buze, ci un scorpion!

4. Nunta imponderabila

La o asa nunta se poate spune ca n-a prea fost… atmosfera. Sau ca a fost?

Erin Finnegan si Noah Fulmor, doi tineri din New York, si-au unit destinele cu capul in jos, in imponderabilitate, la bordul unui Boeing 727 echipat special pentru a facilita cateva zeci de secunde in care pasagerii sunt la propriu in aer.

Nunta lor a avut loc pe 20 iunie, deasupra Golfului Mexic. Mult deasupra Golfului Mexic!

Nunta imponderabila

Nu, n-am pus gresit fotografia!

5. Nunta de unul singur

Cand barbatul nu-i acasa, gagica poate deveni sotia lui, ajutandu-se de o replica de carton a acestuia.

Asa a facut Ekaterina Dmitriev, care a profitat de faptul ca legile din Texas permit casatoria chiar daca unul dintre miri este absent.

Motivul pentru care Ekaterina s-a distrat singura la nunta este acela ca domnul Yuri Malenchenko era la munca, in spatiu, pe statia orbitala Commander. In plus, in ziua nuntii mai era si de serviciu, asa ca n-a putut decat sa ii zica "Da!" sotiei, prin intermediul unei teleconferinte via satelit.

Nunta in lipsa

Ekaterina n-a umplut cartonul de ruj, ci l-a asteptat pe Yuri sa revina. Cu picioarele si restul corpului pe pamant, desigur!

Si, pentru ca din aceasta selectie nu trebuie sa lipseasca cea mai cool nunta, va lasam s-o savurati aici. Coregrafia e tare de tot!

O altfel de nunta – Super tare de pe tare.ro