Tu îți poți da seama ce creatură mutantă este aceasta?

De: Marian Andrei / 14.06.2012, 17:00
Tu îți poți da seama ce creatură mutantă este aceasta?
Locuitorii orașului chinez Xinxiang "au rămas interziși" când au văzut arătarea din imagine mergând liberă pe stradă.

În momentul în care au raportat poliției, aceștia nici măcar nu au știut ce să spună: unii au zis că este vorba despre un porc mutant, alții că este un ponei.

Cei care au afirmat că este vorba de un porc au adus drept argumente pielea de culoare ciudată, lipsită de păr, în timp ce cei care au crezut că animalul este un ponei și-au motivat părerea cu atitudinea avută de creatură, dar și cu coama albă a acesteia.

Unul dintre cei care au văzut ciudatul animal a declarat ca pielea roz, cu pete, i-a creat impresia că are în față „rezultatul eșuat al unui experiment genetic asupra unui porc”.

Speriații au fost liniștiți de polițisti, care i-au lămurit că au văzut un câine veritabil, chiar foarte scump, care aparține unei rase mai „speciale”: Câinele chinezesc cu creastă și fără păr. Și pentru a le crește sentimentul de mândrie patriotică, polițiștii au adăugat că reprezentanții acestei rase sunt participanți „de seamă” la concursul internațional „Cel mai urât câine din lume”, care se ține anual în California.