Tu si marele O

Apropo.ro / 14.01.2008, 15:30
Tu si marele O
Femeile vad abilitatea (sau inabilitatea) de a avea orgasm ca pe un noroc absolut.

Femeile vad abilitatea (sau inabilitatea) de a avea orgasm ca pe un noroc absolut. In timp s-au facut anumite studii ce indicau faptul ca abilitatea de a avea orgasm este oarecum genetica, pentru majoritatea femeilor nu este o problema, deoarece au sub control propria satisfactie.

Fara graba

Pentru majoritatea femeilor este necesar un timp de aproximativ 20 minute pentru a ajunge la faza de " platforma orgasmica" dupa cum o numesc oamenii de stiinta. Pare cam mult, insa nu te poti certa cu ei. Vezi in practica cum sta treaba daca te incadrezi in termeni.

Putin aeriana

Vina o poarta mintea ta, incearca sa te relaxezi. Uneori nu conteaza cat de mult te distrezi, este greu sa nu te gandesti ca de maine incepi munca, ai de spalat, de gatit. Aduna-te si concentreaza-te, respira adanc si da atentie sarcinii imediate pe care o ai de terminat.

Usi inchise

Doar una din patru femei poate avea orgasm din pozitia misionarului. Punctul G, mai mult o zona decat un punct, exista si nu intra in panica daca nu-l gasesti din prima, nu-si schimba locul, continua explorarea.

Nu stationa doar intr-un loc

Excitant, insa daca schimbi repede pozitiile nu vei ajunge nirvana din urma. Putina varietate in miscari nu strica, dar ca sa fii satisfacuta gaseste miscarea care vezi ca iti place cel mai mult si schimb-o cand crezi ca este cazul.

Cat mai multa practica

Practica face ca lucrurile sa mearga din ce in ce mai bine. Foloseste-te de exercitiile Kegel de care se tot vorbeste si pe care poate uneori le-ai executat dar nu ai luat seama, si vei vedea ca iti va fi mult mai usoara calea spre marele O. Oricum, sexul nu a ucis pe nimeni pana acum.