Tu știi cum să te menții în formă? (Poze)

Apropo.ro / 21.02.2013, 16:00
Declară război kilogramelor în plus și fă zilnic o jumătate de oră de sport. Și fetele din galeria foto următoare au făcut la fel...

Kilogramele în plus, alimentația nesănătoasă și sedentarismul trebuie să devină parte din trecutul tău. Mereu le-ai admirat pe acele femei care au grijă de trupul lor și întorc capete după ele pe stradă sau la plajă. Și tu poți fi chiar mai bună decât ele!

Click aici pentru prognoza meteo pe mai multe zile. Vremea pe apropo.

De astăzi poți începe să renunți la fast-food-uri, shaworme, cartofi prăjiți și alte asemenea produse în favoarea unui grătar cu salate. Te vei obișnui cu timpul, și nimeni nu spune să nu mai guști din „interzise” atunci când îți este poftă.

GALERIE FOTO

fete la fitness

fete la fitness

Nu îți propunem vreo dietă super-severă care să te întristeze atunci când te așezi la masă, ci mai degrabă îți recomandăm un prieten: sportul.

fete la fitness

fete la fitness

Exercițiile fizice practicate cu regularitate îți pot crea un trup de zeiță. Așa să le dai peste nas celor care spuneau că „ești cam plinuță”.

fete la fitness

fete la fitness

Astfel, până la vară trebuie să te pui pe treabă, nu uita că sportul ajută sănătății tale, și vei vedea că vei fi una dintre cele mai admirate tipe, ba chiar invidiate, pe ascuns pentru ambiția ta.

Dacă fetele din imaginile alăturate au putut să facă asemenea nebunii, tu de ce să nu o faci?

Și cu siguranță că bărbații nu vor citi un rând din ce este scris căci nici nu au observat, ci se vor delecta cu produsul final….:) Nu-i așa?