Tuborg da tonul la Cupa Presei la Cântat

Apropo.ro / 16.06.2006, 22:02
Tuborg da tonul la Cupa Presei la Cântat
Continuând tradiția implicarii în evenimentele muzicale de anvergura, marca Tuborg susține Cupa Presei la Cântat eveniment ajuns anul acesta la cea de-a patra ediție. Joi, 22 iunie, ora 20:00, la Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului, reprezentanții presei

Continuând tradiția implicarii în evenimentele muzicale de anvergura, marca Tuborg susține Cupa Presei la Cântat eveniment ajuns anul acesta la cea de-a patra ediție. Joi, 22 iunie, ora 20:00, la Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului, reprezentanții presei vor uita de deadline-uri pentru a se întrece în cea mai importanta manifestare muzicala dedicata lor.

Tuborg îi va rasplati pe cei mai talentați și va contribui în mod substanțial la buna dispoziție generala.

Concursul se adreseaza tuturor jurnaliștilor care știu, vor, pot sa cânte și, nu în ultimul rând, sa se bucure în spiritul Tuborg. Anul acesta, peste 30 de ziariști din presa scrisa și audiovizuala vor urca pe scena de pe insula din Parcul Tineretului pentru a-și demonstra calitațile artistice, în fața unui juriu prezidat de cantautorul Mircea Vintila. Amfitrionul întâlnirii muzicalo-ziaristice va fi și în acest an Catalin Maruța, de la TVR. Organizatorii au pregatit publicului mai multe surprize, tombole și concursuri interactive, cu numeroase premii. La Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului, sunt așteptați peste 350 de ziariști, vedete din lumea muzicii și, nu în ultimul rând… politicieni!

„Într-o competiție muzicala, nu știu ce aș putea spune ca sa nu sune fals … Așa ca o sa va amintesc ecuația bunei dispoziții: muzica, bere buna și prieteni. De aceea Tuborg susține Cupa Presei la Cântat, un eveniment care conține deja toate ingredientele distracției” a declarat Catalin Ignat, director marketing URBB.

Sub conceptul umbrela „Tuborg – muzica fara limite”, liderul berilor internaționale din România da tonul anul acesta unei competiții în cheie vesela. De când s-a lansat pe piața locala, Tuborg a susținut o serie de manifestari culturale, cum ar fi concertul Scorpions, turnee ale unor cunoscute trupe din România, Festivalul Internațional Tuborg, Sinaia Forever și a creat o tradiție din implicarea în muzica, prin lansarea în fiecare an a compilației Tuborg Music Collection.

Ca o tradiție la nivel internațional, marca Tuborg se implica în viața culturala a fiecarei țari în care este prezenta. Muzica este, alaturi de arta vizuala, protecția mediului și sport, unul dintre domeniile de mare interes pentru grupul internațional cu sediul în Danemarca.

LISTA CONCURENȚILOR ÎNSCRIȘI LA „CUPA PRESEI LA CÂNTAT TUBORG”, ediȚia a IV-a

Secțiunea SOLO FEMININ:

1. Cristina Constantinescu – Național TV
2. Florentina Ciobanu – Prima TV
3. Diana Țicleanu – TVR
4. Magdalena Stanciu – TVR
5. Ioana Popescu – Ziarul
6. Cristina Ologeanu – Jurnalul Național
7. Carolina Magherescu – B1TV
8. ……………………………………………………….
. 9. ………………………………………………………..

Secțiunea SOLO MASCULIN:

1. Adrian Ardelean – BBC
2. Augustin Nicolae – Radio Total
3. Adrian Iclozan – B1 TV
4. Razvan Simion – Național FM (acomp. – Mihai Margineanu)
5. Iulian Budoi – Radio Total
6. Cristian Comaroni – Revista „Muguri”
7. Ion Marinescu – Pro FM
8. …………………………………………………………
9. …………………………………………………………

Secțiunea TRUPE:

1. Totuși TANGO (Alice Nastase, Andrei Paunescu & Band)
2. Adina Banarescu & Mihai Solcanu – Acasa TV
3. The Gardians – Gardianul
4. Grup Muzical – Radio România Internațional
5. Trupa „U” – „U” TV
6. Nightfly – Evenimentul Zilei
7. Buzdugan & Morar – Radio 21


NOTA: Organizatorii își rezerva dreptul de a face modificari ulterioare ale acestei liste, în funcție de solicitarile concurenților și eventualele „greencard-uri” oferite de sponsorul principal, TUBORG.

Foto: Tapinarii

Tags: