Tudor Caragea, către soţia lui: “Vreau să divorţăm, Sonia!”

Apropo.ro / 13.06.2018, 13:59
Tudor Caragea, către soţia lui: “Vreau să divorţăm, Sonia!”
Penultimul episod din acest sezon al serialului “Fructul oprit” le aduce telespectatorilor Antenei 1 răsturnări de situaţie, momente de tensiune şi suspans! În această seară, de la ora 20.00, Dan şi Mihai Lăzărescu pregătesc planul de răzbunare împotriva lui Tudor Caragea, Sonia îi trimite Anei dovada clară, care arată că ea şi Alex au o relaţie amoroasă, iar Tudor ia o decizie radicală cu privire la căsnicia lui.

Tudor Caragea(interpretat de Adrian Titieni) trăieşte momente grele în episodul 22 al serialului “Fructul oprit”, penultimul din acest acest sezon al producţiei de la Antena 1. Mihai Lăzărescu(Conrad Mericoffer) decide să-şi răzbune tatăl şi astfel se întoarce împotriva celui care l-a ajutat în acest timp. “Revenim pe cai mari! Pe stick-ul ăsta vom copia absolut tot ce se află în laptopul ăsta, proprietatea lui Tudor Caragea(…) Pregăteşte-te, Caragea, pentru că o să te fac! Pentru toate umilinţele pe care le-a îndurat familia mea, te fac!”, este planul lui Mihai, care se pregăteşte să-i dea lovitura rivalului tatălui său.

Ultimele evenimente petrecute îl determină pe Tudor să se gândească serios asupra vieţii lui. “Sigur mă înşală! Nu pot să spun cât de îngrozitor a putut să fie în Bali, să stai în fiecare seară lângă fiinţa aia rece, cu privire ca de sticlă, care nu ştii ce spune, ce exprimă.”, este confesiunea pe care el i-o face surorii lui, Margareta. Aceasta nu mai rezistă şi răbufneşte la adresa Soniei: “Aş vrea să dispari de pe faţa pământului! El e un om mare şi poate să ducă mult, asta nu înţelegi tu, şi pe deasupra este şi inteligent, dar mi-e teamă că ne-ai distrus pe toţi! (…) Ipocrito ce eşti!  Am ştiut eu cine eşti de la început!”,  îi spune Margareta(Ana Ciontea) Soniei.
Tudor ia o decizie importantă în privinţa căsniciei lui: “Vreau să divorţăm, Sonia!”, o anunţă el.
Alex(Petru Păun) este hotărât să ducă mai departe planurile de căsătorie cu Ana (Cristina Ciobănaşu), dar Sonia(Michaela Prosan) nu vrea să renunţe la el. “Îl iubesc pe Alex şi nu pot să trăiesc fără el!” îi mărturiseşte Sonia mamei sale, Roxana(Carmen Tănase). “Am trimis filmul nostru de dragoste logodnicei tale.”, îl informează Sonia pe Alex.

Pe de altă parte, în viaţa Soniei reapare o persoană importantă(Bogdan Albulescu). “În tot timpul ăsta am simţit că îmi pierd minţile, că tu eşti totul pentru mine, că pot să trăiesc doar pentru tine sau să mor şi nu vreau să mor, Sonia. Nu am încetat o clipă să sper! Mă gândesc la tine mereu! (…) Întoarce-te la mine, te iubesc atât de mult!” , este mărturisirea pe care i-o face Soniei.

Tot în această seară, de la ora 20.00, Alex Iova şi Dan Lăzărescu(Doru Ana) au marea confruntare. “Eu am cunoscut mulţi ticăloşi la viaţa mea, dar tu eşti pe primul loc! Cum, mă, nenorocitule, te culci cu nevasta naşului tău şi pe urmă vrei să te însori cu fii-sa?!”
Cum va reacţiona Tudor după ultimele evenimente petrecute, cine este persoana care reapare în viaţa Soniei, ce se va întâmpla cu povestea dintre ea şi Alex, dar şi cum va evolua relaţia dintre Ana şi Alex, acestea sunt doar câteva dintre întrebările care îşi vor găsi răspuns, în penultimul episod “Fructul oprit” din acest sezon, diseară, de la ora 20.00.

Săptămâna viitoare, miercuri, 20 iunie, de la ora 20.00, Antena 1 va difuza finalul primului sezon al serialului, însă povestea nu se încheie aici, “Fructul oprit” urmând să revină cu cel de-al doilea sezon.