Tudor Chirilă are noduli pe corzile vocale

Apropo.ro / 27.07.2012, 11:24
Tudor Chirilă are noduli pe corzile vocale
Acum două săptămâni, Tudor Chirilă a fost diagnosticat cu noduli pe corzile vocale. Medicii i-au interzis categoric să cânte, iar formatia Vama a anulat toate concertele.

Acum, după pauză vocală şi tratament zilnic, Tudor Chirilă are din nou voie să cânte. Perioada de recuperare s-a încheiat, iar Vama va relua seria concertelor programate pentru aceasta vară. Primul concert are loc pe 28 iulie la Braşov, în cadrul turneului Ursus Evolution.

„Sunt momente în care învăţăm (pentru a câta oară) ce importantă e sănătatea pentru o viaţă fericită. Ne trebuie atât de puţin, dar realizăm asta atât de rar într-o lume care ne propune să fim mereu pe fugă şi să concuram pentru ceva. Au fost două săptămâni de tăcere în care m-am gândit la condiţia omului sănătos şi la condiţia celor care uită adesea că fericirea şi linistea vin de la ceea ce ai. Suntem însă fabricaţi să alergăm…”, spune Tudor Chirilă.

În luna august, Vama va cânta în cadrul Festivalului Folk You din Vama Veche (4 august), în Mamaia-Năvodari (10 august, Ursus Evolution) şi în cadrul Festivalului Peninsula (25 august).